Times of Suriname

0HVVL GRRUEUHHNW YORHN

-

92(7B$L 'e eerste ont Poeting tXssen &helsea en Barcelona in de achtste fina les van de &haPpions LeagXe heeft dinsdagavo­nd geen win naar opgeleverd. 'e (ngelse grootPacht kwaP op het eigen 6taPford Bridge na een XXr spelen verdiend op voorsprong door een doelpXnt van :illian, Paar Lionel 0essi bracht de stand in de slotfase toch nog in evenwicht .

&helsea liet het initiatief aan Barcelona en kwaP er ]elf regelPatig gevaarliMk Xit Pet de snelheid van onder ande ren (den +a]ard. +et grootste gevaar in aanvallend op]icht was in de eerste helft echter afkoPstig van :illian. 'e Bra]iliaanse Piddenveld­er trof tot tweePaal toe de paal Pet een poging van afstand. Barcelona genoot verXit het Peeste balbe]it in de eerste helft, Paar slaagde er Paar PondMesPaa­t in &helsea ]iMn wil op te leggen. 6terspeler 0essi was in ]iMn negende wed striMd tegen 7he BlXes op ]oek naar ]iMn eerste doelpXnt, Paar werd voor rXst redeliMk in tooP gehoXden door de (ngelse de fensie. 0essi had na een kwar tier voetballen nog wel een schitteren­d balletMe in hXis op 3aXlinho, Paar diens kopbal van een Peter of twaalf Piste richting.

1a de onderbreki­ng kwaP Barcelona aanvankeli­Mk iets sterker Xit de kleedkaPer. LXis 6Xire] dwong 7hibaXt &oXrtois al gaXw tot een redding Pet een schot in de verre hoek, Paar daarna had Barcelona steeds Peer Poeite oP tot kansen te koPen. &helsea bleef gegroe peerd verdedigen en ]ocht waar PogeliMk de aanval. 'at resXl teerde na rXiP een XXr voetbal len Xiteindeli­Mk in de verdiende openingstr­effer. Uitblinker :illian werd na een korte hoekschop op de rand van het strafschop­gebied bereikt door +a]ard, waarna hiM in de verre hoek schoot .

'e thXisploeg ]at daarPee op ro]en, Paar schoot ]ich]elf een kwartier voor tiMd leliMk in de voet. 0arcos $lonso verde digde door de as van het veld slordig Xit, waarna $ndrps ,niesta aan de wandel kon Pet de bal. 'e Piddenveld­er had vervolgens oog voor 0essi

. 'aarna gebeXrde er niet veel Peer, waardoor Barcelona als Porele winnaar van het veld stapte. (VI)

 ??  ?? Lionel Messi en Cesar Azpilicuet­a strijden voor de bal. (Foto: Nusport)
Lionel Messi en Cesar Azpilicuet­a strijden voor de bal. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname