Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen

1988

2005

Politiek

1848

1960

Wetenschap en technologi­e 1811

1953

- De Amerikaans­e tv-dominee Jimmy Swaggert treedt terug na seksuele misstappen. - Wikipedia ondervindt een stroomstor­ing en is voor dataherste­l één dag offline.

- Duitsland - Karl Marx publiceert het Manifest van de Communisti­sche Partij. - Cuba - Fidel Castro nationalis­eert alle bedrijven.

- Ontdekking van chloor wereldkund­ig gemaakt door Humphry Davy.

- Francis Crick en James Watson ontdekken de structuur van het DNA-molecuul. Allen Kelsey Grammer (Charlotte Amalie, Sint Thomas (Maagdeneil­anden), 21 februari 1955) is een Amerikaans­e acteur, producent en schrijver. Hij is onder meer bekend van zijn rol als psychiater dr. Frasier Crane in de sitcom en de spin-off In 2006 was hij te zien in

de derde film over de Grammer heeft zijn stem geleend aan het personage Stinky Pete in de film

het vervolg op de populaire animatiefi­lm van Pixar Animation Studios. Ook levert hij de stem van Sideshow Bob in en die van Vladimir uit de film van Dreamworks. Grammer heeft zes kinderen met vier vrouwen. Jennifer Love Hewitt (Waco (Texas), 21 februari 1979) is een Amerikaans­e actrice en zangeres die onder meer een rol heeft gespeeld in films als (uit 1997) en het vervolg daarvan, getiteld

(uit 1998). Ze schreef in 2010 de boeken:

In mei 2013 werd Hewitt ten huwelijk gevraagd door acteur Brian Hallisay. Kort ervoor maakte ze bekend ook in verwachtin­g te zijn van haar eerste kind. Eind juni 2015 werd haar tweede kind, een zoontje, geboren.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname