Times of Suriname

5OBBEN POEW ]IFK VFKINNEN IN REVERYEROL

-

92E7%$L +et contract van $rMen 5obben biM %a\ern 0nchen loopt PoPenteel af. 'e 3 Marige vleXgelaan­valler zoX zelf ziMn verbliMf biM 'er 5ekordPeis­ter in ieder geval Pet een Maar willen verlengen, Paar de 'Xitse topclXb twiM felt. %a\ern wil het contract van 5obben volgens BILD onder ppn voorwaarde verlen gen dat hiM zich schikt in een eventXele reserverol. 2verigens geldt dezelfde voorwaarde voor Franck 5ibpr\, die ook over een af lopende verbinteni­s beschikt. +et ervaren dXo Poest in het &haPpions LeagXe dXel Pet %esiktas, dat afgelopen dins dag Pet gewonnen werd, op de bank plaatsnePe­n en dat zint hen absolXXt niet. ³Ik denk dat ik goed heb gespeeld in de tweede helft. Iedereen wil in dit soort wedstriMde­n spelen. $ls Me dan niet speelt, wordt het piMnliMk´, zei een teleXrgest­elde 5obben na af loop van de wedstriMd.

5ibpr\ verliet na de wedstriMd tegen %esiktas de $llianz $rena zonder een woord Pet de pers te wisselen. %iM %a\ern weet Pen daarente gen, dat in het volgend sei zoen vaker voor zal koPen dat 5obben en 5ibpr\ genoe gen Poeten nePen Pet een plaats op de bank, oPdat Pen het elftal wil gaan verMon gen. 'er 5ekordPeis­ter ziet het niet zitten dat 5obben en 5ibpr\ volgend seizoen con stant Pet een lang gezicht op de bank zitten.

In het voorMaar zal %a\ern Pet beide roXtiniers oP de tafel gaan. 5obben liet eer der doorschePe­ren dat hiM nog wel even door kan en dat hiM zich geen zorgen Paakt over ziMn positie biM de kop loper van de %Xndesliga. ³2p het PoPent voel ik Pe nog steeds erg fit, erg goed en ge loof ik dat ik nog ppn of twee Maar op het hoogste niveaX kan spelen. 'at is ook PiMn doel. Ik heb zo een goede en eerliMke coPPXnicat­ie Pet de beleidsbep­alers biM %a\ern dat ik Pe totaal geen zorgen Paak. 'e clXb zal een plan hebben en daarna Poeten de clXb en ik beslissen hoe we verder gaan.´

(VP)

 ??  ?? Het contract van Arjen Robben bij Bayern München loopt momenteel af. Bayern wil het contract van Robben onder één voorwaarde verlengen: dat hij zich schikt in een eventuele reserverol. (Foto: Goal)
Het contract van Arjen Robben bij Bayern München loopt momenteel af. Bayern wil het contract van Robben onder één voorwaarde verlengen: dat hij zich schikt in een eventuele reserverol. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname