Times of Suriname

%ALE PAG YERWRENNEN

- Gareth Bale wordt definitief op de transferli­jst gezet door Real Madrid. (Foto: Goal)

92E7%$L *areth %ale wordt definitief op de trans ferliMst gezet, zo Peldde Marca gisteren. 'e 6paanse krant Peldde dat 5eal 0adrid ontevreden is over de iPpact van de :elshPan biM de .oninkliMke in de af gelopen periode, en de groot Pacht heeft daaroP besloten %ale koPende zoPer van de hand te doen.

'e Poraal van %ale heeft de laatste weken een dieptepXnt bereikt, zo schreef Marca, Pede vanwege het feit dat de aanvaller begin dit Maar nog regelPatig aan spelen toekwaP. 'e laatste wed striMden wordt de e[ speler van 7ottenhaP +otspXr door trainer =inpdine =idane stee vast op de bank geposteerd, tot onvrede van de aanvaller zelf.

'e krant stelt dat het onPo geliMk voor %ale wordt oP nog in de ploeg te spelen, aangezien Mongere spelers zo als 0arco $sensio het goed doen in de ogen van de Franse oefenPeest­er. %iM 5eal ge looft Pen naar verlXidt dat %ale niet Peer het niveaX van &ristiano 5onaldo gaat halen, iets wat Pen wel toe zoX schriMven aan $sensio en enkele andere Mongelinge­n. 5eal wil de blessXrege­voe lige internatio­nal daaroP koPende zoPer lozen, oP rXiPte te Paken in de selec tie en de salarisbeg­roting. 'e

Marige %ale kwaP in 3 naar 6antiago %ernabpX voor het bedrag van PilMoen eXro, Paar 5eal wil best een verlies liMden biM een ver koop. *ewnteresse­erde partiM en, zoals 0anchester 8nited, zoXden aan PilMoen eXro voldoende hebben oP %ale te strikken.

(VP)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname