Times of Suriname

'ULH GRGHQ GRRU KHYLJH VQHHXZ KDJHO HQ VWRUP LQ PLGGHQ YDQ 96

-

96 ,n het midden van de 9erenigde 6taten heEEen Ear re weersomsta­ndigheden al aan drie mensen het leven ge Nost onder wie een tweeMarige peuter. +et geEied dat smacht naar een warm lente]onnetMe wordt geteisterd door ]ware sneeuw en hagelstorm­en. ,nwoners wordt aangera den niet de weg op te gaan. 6nelwegen in het ]uiden van 0innesota ]iMn aIgesloten honderden vluchten ]iMn ge annuleerd en ooN diverse sportwedst­riMden werden aI geEla]en. =o moest het honN Ealduel van de 0innesota 7wins tegen de &hicago :hite 6ox worden uitgesteld omdat het veld was onder gesneeuwd. (n ooN het duel tussen de <anNees en 7igers werd geannuleer­d wegens ]ware regenval.

,n de ]uideliMNe helIt van de staat 0innesota sneeuwt het al hevig en wordt tussen de

en centimeter verwacht. ,n het noorden van :isconsin viel ]aterdag al centimeter en ooN gisteren was er daar nog hevige sneeuwval. 'e sneeuwstor­m houdt naar ver wachting aan tot en met ]on dag voor hiM verder treNt in de richting van 1ew <orN. ,n ,daho verloor een vracht wagenchauf­feur de controle over ]iMn oplegger en Eotste tegen de vangrail. 'e Ma rige Eestuurder Nwam om het leven. 2oN in :isconsin viel een dode toen een vrouw op de gladde weg de macht over haar auto verloor en tegen een 689 Eotste. 'rie in]ittenden raaNten gewond.

,n het ]uideliMNer gelegen /ouisiana geteisterd door hevige regen en ruNwinden Nwam een tweeMarig meisMe om het leven toen een Eoom op het huis viel terwiMl ]e lag te slapen.

(AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname