Times of Suriname

Sunn\ Point en -uniors naar volgende ronde

-

92(TBA/ - 6unny 3oint de semikampio­en van de :anica 6port 2rganisati­e en Juniors de kampioen van de /elydorp 6port Bond hebben zich geplaatst voor de volgende ronde van het /idbondento­ernooi van de 6urinaamse 9oetbal Bond.

=aterdagmid­dag wist 6unny 3oint met - te winnen van 69: de kampioen van de /ivorno 6port 2rganisati­e en Juniors zegevierde met dezelfde cijfers over ,nter Milaan de semikampio­en van de 6port 2rganisati­e /eiding en 2mgeving. +ierdoor eindigt zowel 6unny 3oint als Juniors op zes punten uit drie duels in poule * van regio Midden. ,nter Milaan blijft steken op vier punten terwijl 69: met een punt op de laatste plaats eindigt in deze poule. 9erder won Real Moengo Tapoe de kampioen van de Moengo 6port Bond met van (rowarte de semikampio­en van Albina 6port Bond in poule B van regio 2ost. ,nter Bose de semikampio­en van de 3ara 6port Bond verloor met - van B69 de semikampio­en van de Brokopondo 6port Bond in poule & van regio =uid.

,nter Boskamp de semikampio­en van de 6aramacca 6port Bond kwam niet verder dan een - gelijkspel tegen 3rinco de kampioen van de .watta 6port Bond in poule ) van regio Noord. 3aigham de kampioen van :ageningen werd in eigen huis onderuitge­haald door )& &oronie de semikampio­en van de &oronie 6port Bond. 'e &oronianen wonnen met - .

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname