Times of Suriname

Seedorf boekt tweede zege met Deportivo

-

92(TBA/ - &larence 6eedorf mag nog altijd hopen op lijfsbehou­d met 'eportivo /a &oruxa. 'e Nederlands­e trainer boekte vorige week zijn eerste overwinnin­g tegen Milaga en voegde daar zaterdag een verrassend­e overwinnin­g bij Athletic &lub aan toe. 'eportivo staat achttiende en moet nog een plek zien te stijgen nummer zeventien /evante heeft een voorsprong van vijf punten en treedt zondag nog aan bij Atlptico Madrid.

+et duel in Baskenland had voor 6eedorf niet beter kunnen beginnen. Binnen veertien minuten leidde 'eportivo met - dankzij een dubbelslag van Adriin. (erst knikte hij van dichtbij raak nadat een hoekschop werd verlengd door )abian 6chlr en vervolgens was Adriin het eindstatio­n van een fraai uitgespeel­de aanval. (en stiftbal van /ucas 3prez kwam terecht bij &elso Borges die van dichtbij Adriin vond. 9oor de aanvaller was het een koud kunstje om zijn tweede doelpunt van de avond te maken.

6eedorf keek content toe maar incasseerd­e in het begin van de tweede helft een tegenvalle­r. Athletic vond de aansluitin­g via Ra~l *arcta die helemaal vrijgelate­n werd na een corner en raak kopte in de rechterhoe­k. (en moeizame fase leek aanstaande voor 'eportivo maar de ploeg van 6eedorf wist de marge al gauw weer uit te breiden. 2pnieuw scoorden de bezoekers uit een vlotte aanval ditmaal haalde Borja 9alle de trekker over. Athletic kwam wel nog terug tot - dankzij Markel 6usaeta maar de nummer dertien van /a/iga kwam niet meer langszij.

(VP)

 ??  ?? Gastón Pereiro maakt de 1-0 voor PSV. (Foto: Nusport)
Gastón Pereiro maakt de 1-0 voor PSV. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname