Times of Suriname

0anFKester &ity Nampioen na blamage 0anFKester 8niteG

- Juan Mata van Manchester United probeert een doelpunt te maken, maar hij wordt gehinderd door doelman Ben Foster van West Bromwich Albion. (Foto: The Guardian)

9O(T%AL - Manchester &ity is kampioen van (ngeland. The &itizens kwamen gisteren zelI niet in actie, maar doordat Manchester 8nited op Old Trafford met 0-1 van West %romwich Albion verloor, is de ploeg van manager Josep Guardiola met nog vijI speelronde­n te gaan, niet meer in te halen in de 3remier League.

Manchester 8nited had in de eerste helIt een overwicht, maar vertaalde dat niet in doelpunten. %en Foster stond keer op keer in de weg. West %romwich liet zich overigens ook niet helemaal onbetuigd en zette 'avid de Gea meermaals aan het werk. 'e beste kans was voor Jake Livermore, die 'e Gea na twaalI minuten liet strekken.

In het eerste kwartier bleven the Mancunians de dominerend­e partij, zonder zinderend te spelen en erg gevaarlijk te worden. Mourinho greep daarom na een klein uur in: 3aul 3ogba werd aIgelost door Anthony Martial. +alverwege de tweede helIt kreeg Manchester 8nited een goede kans om op 1-0 te komen, ware het niet dat Foster met een uitstekend­e reflex een treffer van Romelu Lukaku voorkwam. (ven later zorgde ook Jesse Lingard voor dreiging hij mikte nipt naast.

1a minuten viel Old Trafford stil: Joe Allen kopte de bal na een hoekschop van &hris %runt terug voor het doel en Jay Rodriguez duwde de bal binnen. 'e supporters begonnen te morren en zagen hun Iavoriete ploeg niet meer langszij komen, waardoor Manchester in ieder geval een jaar lang weer blauw zal kleuren. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname