Times of Suriname

7opper Nent geen Zinnaar

-

9O(T%AL - 'e topper van de eerste divisie van de 6urinaamse 9oetbal %ond tussen 1otch en Robinhood, die gisteren gespeeld werd in het Ronny %runswijkst­adion, kende geen winnaar. Robinhood ging de rust in met een 1-0 voorsprong, maar in de tweede helIt kwam het thuisspele­nde team sterk terug en 1otch stond met -1 voor. In de allerlaats­te minuut kwam Robinhood alsnog op - . In de 0ste minuut werd de wedstrijd voor ongeveer 10 minuten stopgezet door arbiter Ramon Louisville, omdat het publiek voorwerpen gooide op het veld. 'e leiding van 1otch trad heel keurig op en erger kon voorkomen worden. Robinhood begon heel goed aan de wedstrijd en kwam in de elIde minuut op voorsprong via Ruben Garcia, die uit een voorgetrok­ken bal van &erezo +aabo het net wist te vinden: 1-0. Robinhood bleeI de bovenligge­nde partij en kreeg enkele gouden kansen om verder uit te lopen. =o kreeg Garcia nog eens een mogelijkhe­id om het net te vinden, na goed voorbereid­ingswerk van +aabo, maar de 9enezolaan mikte het leder naast. Ook Roxey Fer wist uit een goed opgebouwde aanval het net niet te vinden. 1otch werd nauwelijks gevaarlijk in deze helIt en mocht van geluk spreken, dat het met een 1-0 achterstan­d ging rusten.

1otch begon heel goed aan de tweede helIt en kwam enkele minuten na rust langszij. Garvey .welling kopte uit een corner richting het doel, maar zijn inzet werd gered door doelman &laidel .ohinor. 8it de rebound schoot Galgyto Talea de 1-1 binnen. +ierna nam 1otch het spel over en kreeg tal van kansen op de -1, maar die werden niet verzilverd.

In de laatste minuten maakte Juari Miranda nog de -1 voor 1otch uit een counter. +et leek alsoI 1otch dit duel zou winnen, maar in de allerlaats­te minuut zorgde Andwelle %aja voor de - . 1otch blijIt zodoende voorlopig aan kop met 1 punten uit achttien duels, terwijl Robinhood op de tweede plek staat met punten uit zeventien wedstrijde­n.