Times of Suriname

,sFo neemt 5eal biM Ge KanG

-

9O(T%AL - Real Madrid heeIt zondagmidd­ag geen Iout gemaakt in LaLiga. +et team van =inpdine =idane boekte zondag een 1- overwinnin­g op hekkenslui­ter Málaga en Isco was met een doelpunt en een assist de grote man tegen zijn exwerkgeve­r. Real staat nu met

punten op de derde plaats. Málaga wist dat men zich bij een nederlaag kon opmaken voor degradatie en speelde derhalve met het mes tussen de tanden. Toch was Real logischerw­ijs de bovenligge­nde partij en kreeg men de beste kansen. 1a een kwartier was Mateo .ovacic dicht bij de 0-1, maar hij kopte van dichtbij op doelman Roberto Jimpnez Gago. (ven later was Lucas 9ázTuez gevaarlijk: de aanvaller schoot van dichtbij over. (en standaards­ituatie bood uiteindeli­jk uitkomst, want Isco krulde na een klein halI uur een vrije trap in de hoek van Roberto¶s doel: 0-1. 'e middenveld­er scoorde voor het eerst uit een directe vrije trap in LaLiga en daar had hij zeven pogingen voor nodig. 'e beste kans voor Málaga was voor Manuel Iturra, wiens inzet met de voeten gekeerd werd door .eylor 1avas. In het eerste kwartier na rust gebeurde er niet veel in (stádio La Rosaleda, maar na minuten werd de marge dan toch verdubbeld door de .oninklijke. &asemiro was het eindstatio­n van een schitteren­de aanval en tikte op aangeven van de uitblinken­de Isco binnen.

=idane gunde Isco na minuten een applauswis­sel de internatio­nal werd vervangen door %orja Mayoral. (erder had Marcos Asensio zijn plek al aIgestaan aan 'ani &eballos. Real Madrid speelde de wedstrijd eenvoudig uit, al deed Málaga in extremis via 'iego Rolán nog wel wat terug: 1- . (VP)