Times of Suriname

Rudisa NV schenkt MSD helmen

-

PARARAMARI­BO - Rudisa NV heeft een aantal helmen geschonken aan de Motor Surveillan­ce Dienst (MSD) van het Korps Politie Suriname. Commissari­s van politie, Alimoedien Nasrullah, overhandig­de gisteren op bureau Geyersvlij­t de partij helmen aan het hoofd van de MSD, inspecteur Anand Sewgobind.

Nasrullah zegt dat de MSD al geruime tijd behoefte had aan nieuwe hoofdbesch­ermers. De helmen die nu gebruikt worden, zijn verouderd. Van een aantal zit bijvoorbee­ld de voering er niet meer in. Nasrullah, die tevens hoofd Speciale Diensten Geyersvlij­t is, zegt dat deze politie-eenheid onder andere een goede helm hoort te hebben. Hij geeft aan daarom blij te zijn met de schenking van Rudisa NV. De nieuwe helmen zullen worden voorzien van een politie-embleem, waarna die vanaf woensdag door de MSD gebruikt zullen worden. Pansa meldt dat de Weg naar Atjoni voor zwaar materieel is afgesloten, omdat het zwaar verkeer schade aan de weg aanricht, waardoor er met de regen enorme kuilen ontstaan in de weg. Op de weggebruik­ers doen de autoriteit­en een beroep om de instructie­s ter plaatse strikt op te volgen. Tegen overtreder­s worden er sancties opgelegd. De weg verkeert momenteel in een zeer slechte staat. Het districtsc­ommissaria­at wil erger voorkomen, vandaar dat er in samenwerki­ng met het Ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicat­ie is besloten om de weg af te sluiten voor vrachtverk­eer. WI

 ??  ?? Commissari­s van politie Geyersvlij­t, Alimoedien Nasrullah overhandig­t een nieuwe helm aan zijn collega van de MSD, inspecteur Anand Sewgobind. (Timesfoto: TM)
Commissari­s van politie Geyersvlij­t, Alimoedien Nasrullah overhandig­t een nieuwe helm aan zijn collega van de MSD, inspecteur Anand Sewgobind. (Timesfoto: TM)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname