Times of Suriname

KiPPiFh kijkt uit naar µFonIronta­ties¶ Pet 5onaldo

-

V2ETBA/ Bayern 0nchen neemt morgen het in de heen wedstrijd van de halve finale van de Champions /eague in eigen huis op tegen 5eal 0adrid. Der 5ekordmeis­ter zal vooral een manier moeten vinden om Cristiano 5onaldo te stoppen, want de Portugees schiet de laatste tijd met scherp. Joshua Kimmich kijkt uit naar de persoonlij­ke duels met 5onaldo. ³:e analyse ren het hele team. ,k denk dat je zo een speler alleen aI kan stoppen als je ook de rest van het elItal uitschakel­t. 5onaldo is een doelpunten­machine, die waanzinnig veel goals maakt. :ij moeten ervoor zorgen dat die productie stopt´, zegt Kimmich in gesprek met BILD. ³5onaldo speelt niet altijd aan de linkerkant. 0aar wanneer het erop aankomt, zal ik hem proberen uit te schakelen.´ ³+et is natuurlijk een van de beste spelers ter wereld, voor sommigen zelIs de beste. Je kunt erover discussiër­en wie de beste ter wereld is 5onaldo oI /ionel 0essi´, vervolgt de rechterver­dedi ger van Bayern 0nchen. ³:anneer het op doelpunten aankomt, is 5onaldo de beste. Al helemaal als je naar goals in de Champions /eague kijkt. 0essi is een ander type speler, meer een dribbelaar. 5onaldo is een aImaker. ,k ben in ieder geval blij dat ik ze allebei kan zien spelen.´

Bayern won aIgelopen week einde met van +annover 9 , terwijl 5eal 0adrid een vrij weekend had. ³+et is eigenlijk wel goed dat we zo in het ritme zijn gebleven. Voor ons is het geen nadeel om te hoeven spe len´, aldus Kimmich. ³,k kijk persoonlij­k enorm uit naar de wedstrijd tegen 5eal, want ik heb nog nooit in een halve fi nale van de Champions /eague gespeeld.´ (VP)

 ??  ?? Bayern München neemt morgen het in de heenwedstr­ijd van de halve finale van de Champions League in eigen huis op tegen Real Madrid. Joshua Kimmich, de verdediger van de Duitse club, kijkt uit naar de persoonlij­ke duels met Ronaldo. (Foto: Goal)
Bayern München neemt morgen het in de heenwedstr­ijd van de halve finale van de Champions League in eigen huis op tegen Real Madrid. Joshua Kimmich, de verdediger van de Duitse club, kijkt uit naar de persoonlij­ke duels met Ronaldo. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname