Times of Suriname

3ogEa denkt niet aan transIers

-

V2ETBA/ Paul Pogba zou volgens verschille­nde Engelse media er een moei zame relatie op nahouden met Josp 0ourinho, mede vanwege het Ieit dat de )ransman niet alle wedstrij den heeIt gespeeld onder de manager van 0anchester 8nited. De middenveld­er, die al op weg naar de uitgang zou zijn bij de Engelse top club, benadrukt echter dat hij geen problemen heeIt met de Portugees.

³,k heb geen probleem met hem en ik denk niet dat hij een probleem met mij heeIt´, aldus Pogba bij Canal Football Club. ³+ij heeIt mij bijvoorbee­ld aan voerder gemaakt. +ij maakt de beslissing­en en ik ben een speler. Dat accepteer ik. ,k moet mijn antwoord geven op het veld.´ De internatio nal ontkent dat zijn plek op de bank hem heeIt doen twij Ielen over zijn toekomst bij 8nited.

³Nee, dat is niet het geval. Een coach maakt beslissin gen voor het team, niet voor een speler. +ij heeIt me er buiten gelaten en iemand an ders erin gezet. Dat is alleen maar om iets anders te probe ren en wij spelers moeten dat accepteren. ,k denk momen teel niet aan transIers. Nu ben ik bij 8nited en denk ik alleen aan het heden, de )A Cup en het komende :K.´ 0ourinho heeIt het vizier ook gericht op de )A Cup en zegt dat hij in de media µvermoord¶ zal worden als hij niet weet te winnen van Chelsea in de finale, die 19 mei op het programma staat ³Als ik niet win, ga je me vermoorden. :ant ik doe dat winnen bijna altijd. Als ik het niet doe, zijn jullie bereid mij te vermoorden´, zo wordt de Portugees geciteerd door Sky Sports. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname