Times of Suriname

6neijder krijgt aIsFheidsZ­edstrijd

-

V2ETBA/ :esley 6neijder, recordinte­rnational van 2ranje met 1 inter lands, zal zijn toch al impo sante hoeveelhei­d gespeelde interlands op september van dit jaar uitbreiden tot 1 . 2p die dag opent het Nederlands elItal het nieuwe interlands­eizoen met een oe Ienwedstri­jd tegen Peru in de Johan Cruijff ArenA, een duel waarbij 6neijder wordt uitgeluid als internatio­nal, zo meldt de KNVB.

³,k ben hartstikke blij met wat er nu gaat gebeuren. Dit is het aIscheid zoals ik het droomde, vergelijkb­aar met zoals /ukas Podolski dat bij de Duitsers deed. *ewoon aIscheid nemen in een wed strijd, in een team dat me dierbaar is en op een plaats die me dierbaar is. ,k kan haast niet wachten tot sep tember´, aldus 6neijder op de site van de KNVB.

³,k had dit eerlijk gezegd wel een beetje verwacht´, ver volgt de recordinte­rnational. ³Dit wilde zowel de KNVB als ikzelI heel graag. Nou, dan komt het er meestal wel van. En je ziet dat het gebeurt. ,k ben er de KNVB oprecht dankbaar voor. Een mooier aIscheid kan niet.´ 2ok Nico Jan +oogma, directeur top voetbal bij de KNVB, is blij met de gang van zaken. ³=oiets moet uiteraard pas sen in het programma van de bondscoach 5onald Koeman . 0aar de intentie om onze recordinte­rnational dit aIscheid aan te bieden was er bij alle betrokkene­n met een nadat zijn aIscheid vast stond. « :esley verdient dit, daar was iedereen het al lang over eens. En nu kan het tegen Peru, daar zijn we allemaal blij mee. Dit wordt een speciaal moment in de geschieden­is van 2ranje en in de loopbaan van :esley.´ De voetbalbon­d heeIt bo vendien een plan ontwikkeld om elk jaar bij een officiële interland op passende wijze aIscheid te nemen van spe lers die niet meer in aanmer king komen voor 2ranje oI zelI hebben aangegeven hun status als actieve internatio nal aI te willen sluiten. ³:e willen op deze wijze passend aIscheid neen van onze in ternationa­ls´, zegt Jean Paul Decossau[, commerciee­l di recteur bij de KNVB. ³+et wordt een traditie die we al tijd zullen eerbiedige­n.´ (VP)

 ??  ?? Paul Pogba zou een moeizame relatie op nahouden met José Mourinho, mede vanwege het feit dat de Fransman niet alle wedstrijde­n heeft gespeeld onder de manager. De middenveld­er benadrukt echter dat hij geen problemen heeft met de Portugees. (Foto:...
Paul Pogba zou een moeizame relatie op nahouden met José Mourinho, mede vanwege het feit dat de Fransman niet alle wedstrijde­n heeft gespeeld onder de manager. De middenveld­er benadrukt echter dat hij geen problemen heeft met de Portugees. (Foto:...

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname