Times of Suriname

-uniRrsen5e­al&RrRnieZinn­enRYerWuiJ­enG

-

92(7%$/ - -uniors, de kampioen van de /el\dorp Sport %ond, en Real &oronie, de kampioen van de &oronie Sport %ond, heEEen hun eerste wedstrijde­n van de kruisfinal­es in het /idEondento­ernooi van de Surinaamse 9oetEal %ond met klinkende cijfers gewonnen. In regio Midden won -uniors op Eezoek Eij Real /eiding, de kampioen van de Sportorgan­isatie /eiding en 2mgeving, met

- . In regio West won Real &oronie Eij De Ster, de semikampio­en van 1ickerie, met - . De tweede wedstrijd van het tweeluik spelen -uniors en Real &oronie in eigen huis en deze twee cluEs heEEen alles in de hand, als ze de volgende ronde willen halen.

In de andere kruisfinal­es kunnen er geen voorspelli­ng gedaan worden. In regio 1oord won Real Saramacca, de kampioen van de Saramacca Sport %ond, met 3-2 van 9an Dijk, de kampioen van Sport en 9ormingcen­trum %lauwgrond. (n Inter %oskamp, de semikampio­en van Saramacca zegevierde ook met 3-2 op (phraim, de semikampio­en van de .watta Sport %ond.

In regio =uid speelde Inter Wakie, de kampioen van %rokopondo, - tegen Inter %ose, de semikampio­en van de Para Sport %ond, en %S9, de semikampio­en van %rokopondo, speelde ook tegen Real Meursie, de kampioen van Para.

In regio West kwam )& &oronie, de semikampio­en van &oronie, niet verder dan een 2-2 tegen Prekash, de kampioen van 1ickerie.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname