Times of Suriname

$%&6 WRHUQRRL XLWJHVWHOG

-

V2(7%$L - :aar de nationale herenvoetE­alselectie de voorEereid­ingen treft om naar $ruEa af te reizen voor het $%&S-toernooi, is dat op het laatste moment uitgesteld. Dit heeft de voetEalEon­d van $ruEa aan de drie overige landen meegedeeld. Dit jaar zou het toernooi gespeeld worden van tot en

mei.

De selectie moest mei richting $ruEa vertrekken om op

mei de eerste wedstrijd te spelen. De finale zou op

mei gespeeld worden. $ruEa, %onaire, &uraoao en Suriname zouden loten trekken om te Eepalen wie tegen wie in de eerste wedstrijd zou spelen. De winnaars van de eerste wedstrijd spelen de finale en de verliezers voor de derde of vierde plaats. De Surinaamse VoetEal %ond gaat ervan uit dat het toernooi doorgaat, maar nu wel op een andere datum.

+et toernooi is Eedoeld om de Eand tussen de Nederlands­talige landen in het &ariEisch *eEied te versterken. +et toernooi is al vijf keer georganise­erd, waarEij in 20 0 een start werd gemaakt. &uraoao was toen het gastland en Suriname pakte het kampioensc­hap. ,n 20 werd het toernooi in Suriname georganise­erd en %onaire ging vandoor met de hoogste eer. ,n 20 2 werd het toernooi georganise­erd in $ruEa en het gastland won ook het toernooi. ,n 20 werd het toernooi georganise­erd door &uraoao en Suriname won het kampioensc­hap. +et jaar daarop was er geen $%&Stoernooi. ,n 20 werd het laatste $%&S-toernooi georganise­erd in Suriname en het gastland won.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname