Times of Suriname

<HOORZ %LUGV YHUOLHVW ZHHU

-

%$S.(7%$L - 2p de meest cruciale momenten van de ontmoeting liet <ellow %irds het afweten, waardoor het ook de tweede wedstrijd in de halve finale play-offs van de Surinaamse %asketEal $ssociatie verloor. 7itelverde­diger De Schakel won zondag in de ,smay van :ilgensport­hal met 0- 2. De Schakel staat in de Eest of five voor met 2-0. Vandaag wordt de derde wedstrijd gespeeld. ,n het eerste Tuarter ging het gelijk aan toe. Zowel <ellow %irds als De Schakel vocht om elke punt en het was de titelverde­diger die het tweede Tuarter inging met een voorsprong - 0. ,n de tweede speelperio­de speelden de teams met meer durf en zo werden Easkets gemaakt. +et was echter De Schakel dat zijn voorsprong verruimde

-2 .

2ok in het derde Tuarter speelde De Schakel Eeter en had aan het einde van de speelperio­de een voorsprong van zeven punten 0- . ,n het vierde Tuarter vocht <ellow %irds zich terug in de ontmoeting, maar het team kon niet op voorsprong komen. +et team ging te haastig om met het leder en dit leidde tot Ealverlies. 8iteindeli­jk nam De Schakel afstand en <ellow %irds kon het gat niet meer dichten. Laghween %rondenstei­n van De Schakel werd topscoorde­r met achttien punten, terwijl ;aviro van $ms zestien noteerde voor <ellow %irds.

%allers &luE :anica - De $rend - en 5ialto S&V8 - 0.

)inaEank .oi &arper De Schakel - 0.

S&V8 - )inaEank .oi &arper - en De $rend De Schakel - .

Overige uitslagen:

 ??  ?? Jahmal Henar van De Schakel probeert tussen drie spelers van Yellow Birds een basket te scoren. (Foto: Rakesh Parag)
Jahmal Henar van De Schakel probeert tussen drie spelers van Yellow Birds een basket te scoren. (Foto: Rakesh Parag)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname