Times of Suriname

-DPHV KDQJW ERUGMHV LQ HYHQZLFKW

-

%$S.(7%$L - &leveland &avaliers heeft in de N%$ ,ndiana 3acers met 00- 0 verslagen in de eerste ronde van de play-offs. Zo staat het 2-2 in de Eest-of- -serie. .ampioen *olden State leed een 0 - 0 nederlaag Eij San $ntonio. :arriors leidt wel met - .

&leveland Eoekte een Eroodnodig­e zege tegen 3acers. Sterspeler Le%ron James was met 2 punten en reEounds opnieuw van goudwaarde voor &avaliers. :oensdag nemen Eeide teams in &leveland het opnieuw op tegen elkaar. De EasketEall­ers van 0ilwaukee %ucks heEEen de stand in de Eest-of- -serie tegen %oston &eltics gelijk weten te trekken. ,n eigen huis was %ucks te sterk voor &eltics in een spannende wedstrijd, waarin *iannis $ntetokounm­po in de slotfase met een mooie tipin verantwoor­delijk was voor de winnende score 0 - 02. Na twee nederlagen tegen 7oronto 5aptors in 7oronto heeft :ashington :izards de stand ook weer op gelijke hoogte geEracht. ,n de &apital 2ne $rena waren vooral %radley %eal en John :all op dreef, waardoor ze De0ar De5ozan en 5aptors, na een voor de thuisploeg zeer moeizame wedstrijd, in de slotfase alsnog af konden troeven

0 - en net als Eij %ucks en &eltics staat het 2-2.

San $ntonio Spurs mag nog enige hoop koesteren om de regerend kampioen *olden State :arriors naar huis te sturen. ,n het $7 7 &enter hielden de Spurs stand in een lastig derde kwart en dankzij de 0-jarige grootheid 0anu *inoEili, die er op Eijna elk Eelangrijk moment stond, won de thuisploeg met 0 - 0, waardoor de stand in de serie op - komt in het voordeel van de :arriors. (NS)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname