Times of Suriname

Sanjay Dutt en Madhuri Dixit komen samen voor

-

Het gerucht is bevestigd. Karan Johar maakte recent via sociale media bekend dat Sanjay Dutt en Madhuri Dixit na 25 jaar weer samen op het witte doek zullen verschijne­n. En dat in zijn productie Kalank.

De producent onthulde de eerste poster van de film op Twitter. Naast deze twee legendes bestaat de rest van de cast uit Varun Dhawan, Alia Bhatt, Sonakshi Sinha en Aditya Roy Kapur.

was in eerste instantie aangeboden aan wijlen Sridevi. Na goed overleg met de familie is de rol aangeboden aan Madhuri Dixit, die de familie zeer geschikt acht voor de rol.

De film wordt geregissee­rd door Abhishek Varman en staat gepland voor een release op 19 april 2019.

zal over een paar weken het derde seizoen van de reality show lanceren en nu is het bevestigd dat de Bollywoods­ter Sonali Bendre ook deel zal uitmaken van de jury.

De actrice die eerder deel uitmaakte van Colors’ India’s Got Talent, vertelt: “Ik ben sinds het begin van India’s best Dramebaaz eraan verbonden, dus het voelt aan als een thuiskomst elke keer wanneer een nieuw seizoen wordt aangekondi­gd. Ik heb altijd van de show gehouden, omdat het verborgen talent van de kinderen in ons land naar buiten wordt gebracht. Het platform dient als een katalysato­r die hun toekomst moet vormen, omdat ze daardoor het zelfvertro­uwen krijgen om de wereld aan te kunnen.”

Verder zegt ze: “Ik heb altijd van kinderen gehouden, voordat ik zelf moeder werd. Deze jonge groep van kinderen is heel erg talentvol en het was een leerrijke ervaring om hun talent op het podium van

tot leven te zien komen. Ze hebben een verschille­nde soort van energie, en hun eerlijkhei­d en toewijding aan hun kunsttijl

inspireert mij.”

 ??  ?? Kalank
(Bollywood/Foto: Bollyy)
ZEE TV
India’s Best Dramebaaz
India’s Best Dramebaaz
(BizAsia/Foto: India Forums)
Kalank (Bollywood/Foto: Bollyy) ZEE TV India’s Best Dramebaaz India’s Best Dramebaaz (BizAsia/Foto: India Forums)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname