Times of Suriname

Dronken bestuurder plast cel onder: “Kleine moeite om te vragen of je naar het toilet mag”

-

Als politieage­nt kom je regelmatig vreemde dingen tegen tijdens je werk. Maar de dronken man die de politie van Wijk bij Duurstede bezighield, slaat toch wel alles. De man veroorzaak­te een aanrijding, bedreigde iemand en plaste vervolgens zijn hele cel onder.

De politie werd getipt over een dronken man die een aanrijding zou hebben veroorzaak­t. Daarbij zou onder andere een lantaarnpa­al zijn gesneuveld, schrijft de politie op Facebook.

Behalve de aanrijding zou de man ook iemand hebben bedreigd. Toen de agenten ter plaatse kwamen, roken ze een sterke alcoholluc­ht. “De bestuurder bleef volhouden dat het allemaal onzin was en dat hij niet had gereden”, schrijft de politie. De agenten geloofden de dronken man niet en besloten hem in de boeien te slaan. Omdat hij niet mee wilde werken, moest er een politiehon­d aan te pas komen.

“Onderweg naar het bureau werden onze collega’s ernstig beledigd met een niet nader te vermelden ernstige ziekte en zeer schunnige taal. Onacceptab­el gedrag!” Eenmaal in zijn cel, kon de man het niet opbrengen om naar het toilet te lopen voor een kleine boodschap: “Hij vond het nodig om zijn cel onder te plassen.” De agenten hadden de arrestant gewaarschu­wd dat hier aangifte van zou worden gedaan, maar dat mocht niet baten. “Kleine moeite toch, om even te vragen of je naar het toilet mag.” (RTL NIEUWS)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname