Times of Suriname

.RVFLHOQ\ ]HV PDDQGHQ XLWJHVFKDN­HOG QD RSHUDWLH

-

92ET%AL - Arsenal moet het zo¶n zes maanden stellen zonder Laurent KosFielny. De -jarige )ranse verdediger is geopereerd aan zijn aFhillespe­es. KosFielny sFheurde de pees vorige week donderdag tijdens de verloren return in de halve finales van de Europa League tegen AtlétiFo 0adrid 1-0 . De aanvoerder van de µ*unners¶ ging in 0adrid al vroeg in de wedstrijd kermend van de pijn naar de grond. Hij leek ziFh zonder dat de bal en een tegenstand­er in de buurt waren te verstappen en greep meteen naar de onderkant van zijn reFhterbee­n. Een dag later werd al bekend dat KosFielny daardoor komende zomer het :K in Rusland aan ziFh voorbij moet laten gaan, maar hij mist dus nu ook een groot gedeelte van de eerste helIt van het nieuwe 3remier Leagueseiz­oen.

“Laurent is er natuurlijk kapot van. De operatie betekent dat hij er de komende zes maanden uit ligt. -ullie zien hem zeker tot aan het begin van deFember niet terug´, zei de aIzwaaiend­e Arsenal-manager Arsqne :enger dinsdag op zijn persFonIer­entie. KosFielny had al aangekondi­gd na het :K te stoppen als internatio­nal. Hij verloor twee jaar geleden met de nationale ploeg de EK-finale in eigen land. De Fentrale verdediger debuteerde begin 011 in het )ranse elItal en speelde tot dusver

1 interlands, waarin hij één doelpunt maakte. KosFielny komt al sinds medio 010 uit voor Arsenal en kwam vooralsnog tot duels, waarin hij keer treIzeker was.

(VI)

 ??  ?? Arsenal moet het zo’n zes maanden stellen zonder Laurent Koscielny. (Foto: VI)
Arsenal moet het zo’n zes maanden stellen zonder Laurent Koscielny. (Foto: VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname