Times of Suriname

,QLHVWD QDDU -DSDQ

-

92ET%AL - Andrés ,niesta, die twee weken geleden bekendmaak­te na dit seizoen aIsFheid te zullen nemen van )C %arFelona, zal niet naar ChongTing LiIan, maar wel naar het -apanse 9issel Kobe trekken. Daar waFht hem een driejarig FontraFt van jaarlijks 0 miljoen Amerikaans­e dollar omgerekend een Iorse

miljoen euro . Eigenaar van 9issel Kobe is Hiroshi 0ikitani, die ook de CE2 is van Rakuten, de hooIdspons­or van %arFelona. De man zou een FruFiale rol in de onderhande­lingen hebben gespeeld, zo melden versFhille­nde Spaanse media. Kobe is het huidige nummer tien in de -apanse --League en heeIt ook de Duitse aanvaller Lukas 3odolski onder FontraFt.

*isteravond meldde ChonginT LiIan, Flub uit de Chinese Super League, dat ze aIhaakten voor ,niesta. De

-jarige %arFelona-kapitein liet in zijn aIsFheidst­oespraak weten zijn Farriqre te vervolgen buiten Europa. “:e zijn vastbeslot­en ons steentje bij te dragen aan de ontwikkeli­ng van het Chinese voetbal. De komst van ,niesta is niet aan de orde´, klonk het bij de Chinese Flub. De middenveld­er kwam de voorbije jaren al enkele keren in de metropool ChongTing, voor promotie-events, en werkte nauw samen met marketinga­gentsFhap Desports, gestiFht door ChongTing LiIanvoorz­itter -iang Lizhang. De Flub bevestigde ook dat in de toekomst de samenwerki­ng met ,niesta “op het gebied van sportmarke­ting en jeugdoplei­ding´ zal worden verdergeze­t en uitgediept. “0aar hij zal onze Flub niet vervoegen als speler´, besloot het Chinese team. (HLN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname