Times of Suriname

9URXZ WURXZW VOHFKWV YLMI GDJHQ QDGDW NURNRGLO KDDU DUP DIELMW

-

6traI staaltMe door]ettingsver mogen een krokodil Eeet de arm aI van een ZimEaEwaan­se vrouw maar dat hield haar niet tegen om enkele dagen later toch al in het huweliMksE­ootMe te stappen. 2I hoe lieIde uit eindeliMk toch alles overwint. Het ongeluk geEeurde terwiMl Zanele Ndlovu aan het kanosn was in de ZamEe]i rivier in ZimEaEwe. Haar %ritse aan staande trachtte haar nog te redden maar moest uiteinde liMk machteloos toekiMken.

³Ze ]aten alleEei in een ruE EerEootMe´ vertelt een vriend van de Iamilie. ³De krokodil viel haar aan en rukte haar rechterarm weg. $an de lin kerhand liep ]e ook verwon dingen op. Ze mogen van geluk spreken dat ]e nog in leven ]iMn.´

-amie )o[ knutselde ]o snel hiM kon een verEand in elkaar. De voormalige tennisspee­l ster verloor heel veel Eloed er werd ]elIs even gevreesd voor haar leven. ,n het ]ieken huis van %ulawa\o sleurden de dokters er haar doorheen al was ]e natuurliMk wel het grootste deel van haar arm kwiMt.

0aar kiMk de lieIde laat ]ich door geen enkel oEstakel te genhouden. Ndlovu gaI enke le dagen later ]oals voor]ien al haar Mawoord. De romanti sche locatie aan de 9ictoria waterval die gereservee­rd stond werd voor de gelegen heid ingeruild voor de ]ieken huiskapel.

2p de Eeelden is te ]ien hoe haar stomp nog stevig inge pakt ]it. De kus werd er niet minder vurig om tot groot MoliMt van Iamilie en vrienden. ³(igenliMk is het een mooi lieIdesver­haal´ aldus een van de aanwe]igen. ³Het ongeluk met de krokodil heeIt geen verschil gemaakt ]e ]ien el kaar oprecht graag. Hun ge voelens ]iMn hierdoor ]elIs nog sterker geworden.´

(HLN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname