Times of Suriname

(lias deed geen aankopen in 1ederland

-

PARAMARIBO - ³(r ]iMn geen aankopen of aankoopafs­praken gemaakt in 1ederland ´ Dit ]ei minister Antoine (lias van 9olksge]ondheid gisteren in het parlement tiMdens de interpella­tiebehande­ling over de ge]ondheidsse­ctor nadat enkele oppositiep­arlementar­isrs ]oals Asiskumar *aMadien Mahinder -ogi en Patricia (tnel in hun motivatie de minister gevraagd hebben of er recente aankopen of aankoopafs­praken ]iMn gemaakt en voor wie die allemaal bestemd ]iMn

(lias gaI duidelijNh­eid over zijn recente sSoedEezoe­N aan 1ederland. De Pinister gaI te Nennen dat het 0ungra 0edisch &entruP 00& in een laatste Iase van een aan NooSaIsSra­aN voor Pedische aSSaratuur zit Pet een EedrijI in 1ederland. +ij zegt dat de directeur van het zieNenhuis gerechtigd is zulNe over eenNoPsten te sluiten. (lias heeIt Eesloten deze Iase te ondersteun­en als geZezen di recteur aangezien de NooSaI sSraaN voor het grootste deel al Zas vastgestel­d en een da tuP vooraI geSland Zas. +et gaat oP Poderne Pedisch aSSaratuur ten Eehoeve van het 00&. De EeZindsPan herhaalde dat tijdens het Ee zoeN er geen andere aanNo Sen gedaan oI overeenNoP sten gesloten zijn.

De Pinister zegt dat geEle Nen is dat er oS EeSaalde Po Penten een teNort aan Pedi cijnen is Eij zoZel iPSorteur als aSotheeN. +et 0inisterie van 9olNsgezon­dheid houdt deze situatie goed in de ga ten oP het SroEleeP Zeg te ZerNen. De EeZindsPan zei verder dat de regering er alles aan doet oP de verschille­nde Eetalingen en overPaNing­en te verEeteren en vergePaNNe lijNen. 9erEeterin­g van de ge zondheidss­ector ElijIt Sriori teit van de regering zoals die is oSgenoPen in het 2ntZiN NelingsSla­n van en de -aarrede van .

VRT

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname