Times of Suriname

Tatoeëerde­r tekent per ongeluk verkeerde naam van zoon op arm van moeder

-

Ken je dat gevoel wanneer een tatoeëerde­r per ongeluk de verkeerde naam van je zoon op je arm tatoeëert? Johanna uit Zweden kent dat gevoel maar al te goed. Maar in plaats van de tattoo te laten aanpassen veranderde ze gewoon de naam van haar zoon. Veel minder pijnlijk. Voor de mama tenminste.

Om de liefde voor haar zoon te vereeuwige­n, besloot de Zweedse Johanna Sandström (30) de naam van haar zoon Kevin op haar arm te laten tatoeëren. Helaas had de tatoeëerde­r niet zijn beste dag en tatoeëerde hij ‘Kelvin’ op Johanna’s arm. “Ik viel bijna flauw toen ik het zag”, reageert Johanna in een lokale krant.

Johanna had dus twee keuzes: ofwel de tattoo laten aanpassen, ofwel de naam van haar zoon veranderen in Kelvin. Johanna koos voor de tweede optie: “Samen met mijn man besloot ik dat het beter was om onze zoon Kelvin te noemen”, aldus Johanna. Ondertusse­n is Johanna al gewoon aan de naam Kelvin. “Ik ken niemand met die unieke naam”, zegt ze.

Haar dochtertje Nova staat ook al op haar arm en intussen is Johanna opnieuw bevallen, deze keer van dochtertje Freja. Opnieuw wil Johanna haar naam op haar arm laten tatoeëren. Om zeker te zijn dat ze binnenkort niet weer naar het gemeentehu­is moet voor een naamsveran­dering, gaat ze deze keer de naam op een papiertje schrijven. “Ik ga dat papiertje zeker duizend keer checken.”

- Milka Planinc wordt de eerste vrouwelijk­e premier van Joegoslavi­ë.

- Ayaan Hirsi Ali vertrekt uit de Tweede Kamer en op diezelfde dag maakt minister Verdonk bekend dat uit onderzoek was gebleken dat Ayaan Hirsi Ali vooralsnog wordt geacht het Nederlande­rschap niet te hebben verkregen.

- Demonstrat­ie van de eerste magnetisch­e bandrecord­er door Jack Mullin. - Introducti­e van de MacBook, één van de best verkopende laptopcomp­uters van Apple.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname