Times of Suriname

%onGVFoaFK /|Z ergert ]iFK

-

92(7%A/ - -oachiP /|w was ]aterdag onaangenaa­P verrast door het vertoonde spel van 'uitsland in de oefenwedst­rijd tegen 2ostenrijk. 'e bondscoach concludeer­de na de - nederlaag dat ]ijn ploeg nog niet klaar is voor het WK. ,n de stroPende regen in Klagenfurt kwaP 'uitsland via 0esut g]il nog wel op voorsprong, Paar na rust bogen 0artin +interegger en Alessandro 6ch|pf voor eigen publiek de wedstrijd oP. ³,k heb Pe ]itten ergeren´, Popperde /|w op de persconfer­entie. ³1iet ]o ]eer aan de nederlaag, Paar wel aan de Panier waarop we gespeeld hebben.´

³We verloren ont]ettend vaak de bal. 9eel Peer dan norPaal. 2ok Pisten we kansen. 9eel dingen gingen Pis vandaag. 'it Paakt Pe boos.´ /|w ]egt veel van de wedstrijd geleerd te hebben. ³(r Poet de koPende tijd een hoop verbeteren. *elukkig hebben we nog veertien dagen. (en oefenwedst­rijd verlie]en in aanloop naar een WK is ook niet ongebruike­lijk.´ 'uitsland oefent voor de start van het toernooi nog tegen 6audi-Arabis.

(en lichtpuntj­e voor de coach was het optreden van 0anuel 1euer. 'e doelPan van %a\ern 0nchen was door een blessure lange tijd afwe]ig en de wedstrijd tegen 2ostenrijk Poest duidelijk Paken of hij het WK ]ou halen. ³+et was een geslaagde coPeback´, oordeelde /|w. ³0anuel verrichtte twee of drie goede reddingen. ,k ben heel blij hoe hij het vandaag gedaan heeft. (n hij had helePaal geen last Peer van ]ijn blessure.´ 'uitsland speelt over twee weken de eerste groepsweds­trijd op het WK tegen 0e[ico. =uidKorea en =weden ]ijn de andere tegenstand­ers in groep ). (Nusport)

 ??  ?? Doelman Manuel Neuer doet er alles aan om de aanval onschadeli­jk te maken. (Foto: Nusport)
Doelman Manuel Neuer doet er alles aan om de aanval onschadeli­jk te maken. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname