Times of Suriname

/HZDQGRZVNL PRHW RSYROJHU YDQ +LJXDLQ ZRUGHQ

-

92(7%$/ - -uventus gaat voor 5obert /ewandowski als men in de ]omer erin slaagt om *on]alo +iguain van de hand te doen, ]o meldde Corriere dello Sport gisteren. 'e aanvaller heeft %ayern 0nchen afgelopen week laten weten dat hij op ]oek is naar een nieuwe uitdaging, terwijl +iguain naar verluidt door -uventus op een transferli­jst is geplaatst. ³5obert is van mening dat hij een andere omgeving en een nieuwe prikkel nodig heeft in ]ijn loopbaan. 'e clubleidin­g is op de hoogte´, ]ei ]aakwaarnem­er 3ini =ahavi afgelopen woensdag. ³=ijn motieven ]ijn niet geld of een specifieke club, want bijna alle topclubs ]ouden de beste spits ter wereld graag in hun ploeg willen hebben.´ -uventus heeft tot dusver afstand genomen van alle geruchten rondom /ewandowski en +iguain. ³1a het :. ]ullen we ]ien wat er gebeurt´, ]o klonk het vanuit 7urijn. 'e landskampi­oen van Italië betaalde twee jaar geleden negentig miljoen euro aan 1apoli voor +iguain, die in ]ijn eerste twee sei]oenen 55 doelpunten in 105 duels maakte. &lubs als &helsea en 3aris 6aint-*ermain hebben interesse in el 3ipita, maar dat geldt ook voor /ewandowski en 0auro Icardi van Interna]ionale. /ewandowski speelt sinds de ]omer van 2014 voor %ayern, dat de 3oolse internatio­nal overnam van %orussia 'ortmund. In dienst van 'er 5ekordmeis­ter scoorde hij in 195 officiële wedstrijde­n liefst 151 keer. %ij 'ortmund had hij al 103 treffers in 187 duels gemaakt. 9olgens ]ijn ]aakwaarnem­er hoopt /ewandowski dat %ayern meewerkt aan het transferve­r]oek. ³Iedereen binnen de clubleidin­g heeft ]elf ook een geweldige carriqre. =e moeten begrip hebben voor ]ijn situatie.´ (VI)

 ??  ?? Juventus gaat voor Robert Lewandowsk­i als men in de zomer erin slaagt om Gonzalo Higuain van de hand te doen. (Foto: ESPN)
Juventus gaat voor Robert Lewandowsk­i als men in de zomer erin slaagt om Gonzalo Higuain van de hand te doen. (Foto: ESPN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname