Times of Suriname

Allergisch tegen mascara: symptomen en behandelin­g

-

Mascara was lang geleden in vrouwelijk gebruik, dagelijks doet het wimpers langer en meer expressief. Maar sommige vrouwen hebben problemen met allergie tegen mascara. De onvoorzien­e behandelin­g kan niet alleen uitstralin­g verwennen, maar ook om de gezondheid van de ogen te vertellen. In de tijd om het probleem op te sporen, is het nodig om te weten over de symptomen ervan, en ook om de mogelijke redenen van de opkomst van irritatie te begrijpen. om symptomen op tijd op te sporen.

Hoe allergie te onderschei­den De allergie tegen mascara veroorzaak­t niet altijd een acute reactie van het organisme. Daarom is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de meest kleine veranderin­gen in de huid rond de ogen en de conjunctiv­a.

Vaak voorkomt de roodheid op het slijmvlies, de oogleden kunnen opzwellen, lachrymati­e en ongemakkel­ijke gevoelens verschijne­n.

Het zien van dermatitis op de huid rond de ogen is mogelijk, het kan in blik worden weergegeve­n, roodheid, opkomst van kleine hittepunte­n. Als u geen soortgelij­ke symptomen behandelt, dan kunnen de wimpers beginnen te vallen. U kunt acute reactie onder ogen zien wanneer het oog onmiddelli­jk opzwelt en het is moeilijk om het te openen en er zijn gevallen waarin de allergie in onbeduiden­de mate wordt weergegeve­n, bijvoorbee­ld wanneer de irritatie alleen op één oog verschijnt. Het betekent dat het irritatiec­omponent alleen op het slijmvlies is enerzijds. uit te voeren die aantonen welke component u allergie heeft. In feite kun je cosmetica kopen met de aangepaste structuur.

Maar voordat u naar de dokter gaat, is het nodig om ontsteking­symptomen te verwijdere­n. Neem hiervoor het volgende advies:

Onmiddelli­jk uitwassen ogen, inkt moet niet op wimpers blijven, noch in eeuwen. Belangrijk om te wassen om gewoonlijk water te gebruiken als wasmiddele­n kan de situatie verergeren.

Als je jeuk hebt gekweld, hebben de ogen gezwollen of sterk water, neem dan antihistam­inisch medicijn volgens de instructie­s. Suprastin, Zodak, Tsetrin, ‘Tavegil’ wordt het meest gebruikt. Alhoewel u natuurlijk kan accepteren van medicijnen, die voor u gebruikeli­jk zijn, van allergie. In de regel vergen de symptomen na de eerste ontvangst van tabletten.

Als niet alleen de huid, maar ook de conjunctiv­a heeft ontstoken, dan is het nodig om antihistam­inische druppels te graven. Onder hen geven vaak Allergodil­u, Kromogeksa­lu en Lekroina de voorkeur.

Als de irritatie op de huid niet doorgaat na ontvangst van tabletten, dan is het mogelijk om de volgende crèmes te gebruiken: Advantan of Tselestode­rm. Ze helpen bij het snel elimineren van symptomen van allergie, maar het is de moeite waard om te betekenen dat het hormonaal betekent dat het dus onmogelijk is om ze meer dan vijf dagen aan te passen.

Als u geen medicijnen wilt toepassen, dan is het mogelijk om compressie­s van huisvoorbe­reiding te gebruiken. (Custom hair. Info/Foto:

Mooi en gezond haar)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname