Times of Suriname

Deschamps verwacht topniveau Messi

-

92(7BA/ - De Franse bondscoach Didier Deschamps verwacht voor het duel met Argentinië in de achtste finales van het WK voetbal /ionel 0essi op topniveau. “0essi kan met zijn talent het verschil maken. Daarom is hij anders dan andere voetballer­s, omdat hij onberekenb­aar is”, zei de Franse bondscoach een dag voor de wedstrijd in Kazan. ,,We zullen moeten proberen om zijn invloed op het spel te minimalise­ren”, liet

Het WK-voetbal 2018 begint vandaag met de 8ste finale-wedstrijd tussen Frankrijk en Argentinië . De interessan­tste vraag is welke twee landen de eindstrijd bereiken en wie uiteindeli­jk de beker omhoog houdt. zal nieuwtjes van de verschille­nde landen, programma’s, foto’s en wetenswaar­digheden brengen van het grootste mondiale toer

nooi, waarin de ‘beste voetballer­s’ strijden om de felbegeerd­e wereldbeke­r. Deschamps weten. Daarvoor hoopt hij op een goede prestatie van zijn topspelers. “Frankrijk heeft een Antoine *riezmann op z¶n best nodig en die doet er alles aan om dat te bereiken.” Deschamps zit tegen Argentinië voor de tachtigste keer op de bank bij µ/es Bleus¶. Daarmee is hij alleen recordhoud­er bij de Fransen, maar dat interessee­rt de 49-jarige oud-internatio­nal niet. “Ik jaag geen records na, alleen de wedstrijd van vandaag is van belang”, aldus Deschamps.

 ??  ?? (AD.nl) Lionel Messi zal vandaag tegen Frankrijk op zijn topniveau voetballen; dit zegt de Franse bondscoach Didier Deschamps.
(AD.nl) Lionel Messi zal vandaag tegen Frankrijk op zijn topniveau voetballen; dit zegt de Franse bondscoach Didier Deschamps.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname