Times of Suriname

TrAnsIE En NotCH strIJDEn om sEmIKAmpIo­EnsCHAp

-

VOETBAL – Notch en Transvaal zullen morgen alles uit de kast halen, voor het semikampio­enschap van de eerste divisie van de Surinaamse Voetbal Bond. Beide teams eindigden na reguliere competitie op de tweede plaats met 52 punten. De wedstrijd staat gepland voor 1 juli in het Essedstadi­on om 16.30 uur.

Volgens artikel 15 lid 2 van het huidige competitie­reglement, zal er een beslissing­swedstrijd worden gespeeld om het semikampio­enschap. Indien de wedstrijd na de reguliere speeltijd onbeslist is, zal er worden verlengd met 2 x 15 minuten. Is de stand nog gelijk, dan zullen er vrije trappen worden genomen vanaf de elfmeterst­ip, volgens de FIFA-regels. Hierna vindt de prijsuitre­iking plaats.

Transvaal zal dit duel zonder zijn huidige trainer Raymond Mannen aantreden. Mannen is naar Nederland vertrokken en zijn plaats zal ingenomen worden door Stephen Burke, die niets wil zeggen over de ontmoeting. “Ik wil altijd dat het een verrassing moet worden”, zegt Burke. Verder wil hij niet ingaan op zaken.

In de huidige competitie heeft Transvaal geen van beide keren kunnen winnen van Notch. In de eerste ronde ging de groenwitte formatie met 2-1 ten onder in het Ronnie Brunswijks­tadion. In de tweede ronde was Notch weer sterk. Dit keer won het team uit Moengo met 4-1 in het Andre Kamperveen­stadion.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname