Times of Suriname

Britse supporter is zeker van zijn stuk en laat wereldbeke­r op buik tatoeëren

-

De Brit Jamie Richardson is niet alleen een gigantisch­e voetbalfan, hij is er ook van overtuigd dat GrootBritt­annië de wereldbeke­r mee naar huis gaat nemen. Hij besloot dus 21 dagen voor de finale diezelfde beker te laten vereeuwige­n op zijn buik. “England 2018 World Cup Winners”, valt er zelfverzek­erd te lezen.

De 32-jarige Jamie Richardson kreeg het idee voor de tattoo na de verpletter­ende zege van Engeland tegen Panama. “Ik ga de eerste zijn met zo’n unieke tattoo pochte de supporter tegen zijn maten in de pub.” De rest was geschieden­is, al duurde het nog even vooraleer hij een tattoo-artiest vond die zijn plannen wilde uitvoeren.

Hoewel velen de timmerman uit Yorkshire voor gek verklaarde­n, inclusief zijn vriendin, is hij heel blij met het resultaat. “Ik zie het niet als een risico. Ik weet dat ze gaan winnen. Bovendien wil ik hiermee de nationale ploeg een hart onder de riem steken”, aldus Richardson aan Zijn vriendin Sammie Earp kreeg het nieuws pas achteraf te horen via een videotelef­oontje.

waren de eerste woorden die ze hem toeschreeu­wde.” Ondertusse­n is de vrouw al een beetje bijgedraai­d. Benieuwd hoe de Britten vanavond zullen spelen en of ze met de wereldbeke­r naar huis zullen gaan. Michael Gerard Tyson (Brooklyn, New York, 30 juni

1966) is een Amerikaans­e voormalige bokser. Zijn bijnaam is Iron Mike. Hij werd driemaal wereldkamp­ioen in het zwaargewic­ht en op twintigjar­ige leeftijd de jongste kampioen zwaargewic­ht ooit.

Hij wordt gezien als een meedogenlo­ze bokser. Buiten de ring bracht zijn explosieve karakter hem meerdere malen in aanraking met justitie. In juli 1991 wordt Tyson gearrestee­rd en in februari 1992 in Indianapol­is veroordeel­d tot zes jaar onvoorwaar­delijke en vier jaar voorwaarde­lijke gevangenis­straf voor verkrachti­ng van de 18-jarige Desiree Washington, destijds Miss Black Rhode Island. Tyson is vader van acht kinderen.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname