Times of Suriname

Samsung Galaxy S10 voorzien van vijf cameralenz­en

-

De Galaxy S10-telefoon van Samsung krijgt mogelijk vijf cameralenz­en: twee aan de voorkant en drie op de achterkant. Onder de drie cameralenz­en op de achterkant zou er een groothoekl­ens zijn om foto’s van 120 graden te maken, schrijft het Koreaanse The Bell.

De overige twee 12-megapixelc­amera’s blijven naar verwachtin­g hetzelfde als op de Galaxy S9+. Op dat toestel is naast een standaardl­ens een telelens aanwezig om twee keer in te zoomen zonder kwaliteits­verlies.

Op de voorkant van de Galaxy S10 is volgens het gerucht een dubbele cameralens te vinden. Het zou gaan om sensoren met 8 en 16 megapixels. Dezelfde lenzen zijn al op de Galaxy A8 van Samsung te vinden. Met het systeem wordt het bijvoorbee­ld beter mogelijk om selfies te maken met een Bokeh-effect, waarbij de achtergron­d een stuk vager in beeld komt dan het onderwerp.

Er zijn al meerdere geruchten over de Galaxy S10 opgedoken, hoewel het toestel naar verwachtin­g pas volgend jaar verschijnt. Eerder kwam al een bericht dat het toestel mogelijk een 3D-gezichtssc­anner zou krijgen en dat de vingerafdr­ukscanner zich in het scherm bevindt.

Samsung werkt mogelijk aan drie Galaxy S10-modellen. Twee daarvan krijgen volgens geruchten een 5,8-inchscherm. De andere krijgt een 6,2-inchscherm, zoals de S9+.

(NU)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname