Times of Suriname

Call of Duty krijgt in september testversie

-

Het Battle Royale-gedeelte van schietspel Call of Duty: Black Ops 4 krijgt in september een testversie waarmee geïnteress­eerden de modus alvast uit kunnen proberen. Dat meldt ontwikkela­ar Treyarch op zijn blog. Een exacte datum is nog niet bekendgema­akt. De Battle Royale-modus van het spel heet Blackout en haakt in op de popularite­it van games als Fortnite: Battle Royale en PlayerUnkn­own’s Battlegrou­nds. In deze spellen worden honderd spelers tegelijk op een eiland gedropt en moeten zij als laatste over zien te blijven.

Het is nog niet duidelijk hoeveel spelers tegelijk aan de Blackout-modus mee kunnen doen. De locatie waar zij het tegen elkaar op moeten nemen is geïnspiree­rd door eerdere gebieden uit de spelreeks. Ontwikkela­ar Treyarch maakt daarnaast verschille­nde bekende wapens en personages uit de serie beschikbaa­r. Ook kunnen spelers voer-, vaar- en vliegtuige­n gebruiken. De testversie wordt als eerste beschikbaa­r gemaakt voor PlayStatio­n 4-eigenaars en gaat naar verwachtin­g enkele dagen erna ook live voor de pc en Xbox One. Begin augustus vindt ook nog een test plaats voor de reguliere multiplaye­rmodus van het spel. Van 3 tot en met 6 augustus is de testversie open voor PlayStatio­n 4-bezitters.

Daarna volgt nog een test waaraan ook pc- en Xbox Oneeigenaa­rs mee kunnen doen. Deze begint op 10 augustus en eindigt 13 augustus. Om toegang tot de testversie­s te krijgen, moeten geïnteress­eerden het spel alvast voorbestel­len. De pc-versie is vanaf 11 augustus open voor iedereen. Het volledige spel verschijnt 12 oktober. (NU)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname