Times of Suriname

3pUH] EHORRIW WRS DDQNRRS

-

VOETBAL - Na het vertrek van Cristiano Ronaldo kunnen fans van Real Madrid erop rekenen dat de selectie een flinke kwaliteits­injectie krijgt. Dat beloofde voorzitter Florentino Pérez gisteren tijdens een persconfer­entie. “We moeten ons versterken voor het heden en de toekomst”, zei Pérez. “Onze uitstekend­e selectie zal met enkele geweldige spelers aangevuld worden.”

Na negen seizoenen vertrok Ronaldo vorige week voor 112 miljoen euro naar Juventus. “De club is nog nooit zo rijk geweest als nu. Het is uniek dat we drie keer op rij de Champions League hebben gewonnen. Real Madrid is echt een instituut.” Sinds het vertrek van Ronaldo wordt Real met meerdere topspelers in verband gebracht. Onder anderen Eden Hazard (Chelsea), Neymar en Kylian Mbappé (beiden Paris Saint-Germain) worden aan de Spaanse grootmacht gelinkt.

Pérez wilde gisteren geen namen noemen, maar hintte wel op de komst van één of meer internatio­nale toppers. “We hebben financiële daadkracht en de steun van miljoenen fans. Niemand hoeft eraan te twijfelen dat we de komende tijd prijzen willen blijven winnen.”

Op 5 augustus speelt Real in een vriendscha­ppelijke wedstrijd in het Amerikaans­e Washington tegen het Juventus van Ronaldo. Ook staan er oefenduels met Manchester United (Miami, 1 augustus) en AS Roma (New Jersey, 8 augustus) op het programma, voordat het seizoen op 15 augustus begint met een duel om de Europese Super Cup met stadgenoot Atlético.

(Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname