Times of Suriname

6chietSart­iM in (indhoven liMNt miVluNte liTuidatie

-

(,1D+O9(1 De schiet Sartij die gistermidd­ag Slaats vond oS de ,nsulindela­an in (indhoven lijkt een mislukte aanslag. De EeZoner van het huis het Eeoogde doelZit kZam er vanZege een ha Serend ZaSen vanaI met een Saar schaaIZond­en.

Dat vertelt zijn vader. De Ee Zoner ging na de schietSart­ij mee met de Solitie om oS het Eureau een verklaring aI te leggen. 9lak voordat hij in de SolitieZag­en staSte lieS hij oS Elote voeten rond Eij zijn huis. OS zijn Eeide kniesn zat Eloed Zaarschijn­lijk na een val. ³Ze SroEeerden me dood te schieten´ vertelde hij ter Zijl hij onder het Solitielin­t doorgliSte.

9olgens zijn vader die hem van tevoren sSrak Zaren de daders met z¶n tZeesn oS een scooter oI motor. (en van de tZee EleeI Zachten terZijl de ander via de Soort de ach tertuin in lieS. ³0aar uitein delijk is er nooit geschoten´ vertelt de vader. ³+et ZaSen haSerde de dader moest in ieder geval herladen. De ko gel lag in zijn geheel Eij de Soort. Dus volgens mij is er uiteindeli­jk nooit gevuurd. ,k heE ook geen schoten ge hoord.´

9oor de EeZoner is dit het zoveelste incident in korte tijd. (en kleine maand gele den in de nacht van 15 oS 1 juni ging zijn auto in vlam men oS. 9erder SroEeerde ie mand met een ladder naar Eo ven te klimmen oS de eerste verdieSing vertelt de vader. ³$IgeloSen Zeekend heeIt mijn zoon camera¶s oSgehan gen. +et is te hoSen dat daar de tZee schutters oS te zien zijn.´

+et toeval Zil verder dat de zoon 21 van de EeZoner vandaag Srecies oS het tijd stiS van de schietSart­ij voor de rechter moest verschij nen. De jongen stak eind decemEer oS het station in (indhoven iemand met een mes in diens Eorst en kreeg daarvoor vandaag 15 maan den jeugddeten­tie oSgelegd. De vader vermoedt dat de steekSarti­j Zaar zijn klein zoon Eij Eetrokken Zas mis schien de reden Zas voor deze schietSart­ij en de eer dere incidenten. De Solitie gaat verder niet in oS de ach tergronden.

1a de schietSart­ij gingen de tZee daders oS een motor er vandoor in de richting van de &eleEeslaan. ,nmiddels zijn er een Saar details over de daders naar Euiten gekomen. Zo Zas de scooter zZart met rode details en droegen de daders zZarte kleding en hel men. De Solitie adviseert de Sersonen niet te Eenaderen.

(AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname