Times of Suriname

9LGDO EHVSUHHNW YHUWUHN

-

VO(T%$/ 1aast ,nterna]ionale is ooN Manchester 8nited gewn teresseerd in $rturo Vidal. Het Chileense medium El Mercurio meldt dat de ]aaN Zaarnemer van Vidal op het vliegtuig naar 'uitsland is gestapt om een vertreN van de middenveld­er te bespreNen. 'e jarige Vidal staat open voor een vertreN uit Mnchen en heeft volgens recente be richtgevin­g een aantal opties. Fernando Felicevich, ]aaN Zaarnemer van Vidal, is naar Mnchen afgereisd om de toeNomst van ]ijn clisnt te bespreNen met de clubleidin­g van %ayern.

=ondag meldde Corriere dello Sport dat ,nterna]ionale Vidal bovenaan het Zensen lijstje heeft staan. %ayern vraagt miljoen euro voor de Chileense middenveld­er. ,nterna]ionale moet vermoe delijN eerst een speler verNo pen voordat het de mogelijN heden heeft om Vidal te halen. 8nited volgt Vidal al lan ger en lijNt nu toe te Nunnen slaan, maar in (ngeland heer sen er ooN tZijfels over de fitheid van Vidal. Gevreesd Zordt voor een %astian SchZeinste­iger scenario. 'e 'uitser NZam op leeftijd te rug naar Manchester, maar bleeN fysieN niet meer in staat om topprestat­ies te leveren.

(VP) VO(T%$/ 'ani 3arejo staat in de belangstel­ling van FC %arcelona. Trainer (rnesto Valverde heeft de aanvoerder van Valencia op ]ijn verlang lijstje ge]et, maar ]iet hem nog niet als topNandida­at. 'at meldt AS in Spanje. 3arejo heeft interesse in een transfer naar Camp 1ou, maar het is

 ??  ?? Naast Internazio­nale is ook Manchester United geïnteress­eerd in Arturo Vidal. Het Chileense medium El Mercurio meldt dat de zaakwaarne­mer van Vidal op het vliegtuig naar Duitsland is gestapt om een vertrek van de middenveld­er te bespreken. (Foto: Nusport)
Naast Internazio­nale is ook Manchester United geïnteress­eerd in Arturo Vidal. Het Chileense medium El Mercurio meldt dat de zaakwaarne­mer van Vidal op het vliegtuig naar Duitsland is gestapt om een vertrek van de middenveld­er te bespreken. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname