Times of Suriname

3LUHOOL GULQJW ELM ,QWHUQD]LRQDOH DDQ RS NRPVW 0HVVL

-

VO(T%$/ 'e transfer van Cristiano 5onaldo naar Juventus hebben de alarm bellen in Milaan doen rin Nelen. ,nterna]ionale moet de nieuZe ZerNgever van /ionel Messi Zorden, als het aan hoofdspons­or 3irelli ligt. 'e transfer moet in de ]omer van volgend jaar gaan plaatsvind­en, ]o schrijft Tuttosport.

Messi speelt al ]ijn gehele loopbaan als profvoetba­ller voor %arcelona en heeft in de media al meerdere Neren laten Zeten dat hij in (uropa nooit voor een andere club ]al spelen. 'e Catalanen ]ul len op hun beurt niet van plan ]ijn om hun sterspeler en uit hangbord te laten gaan. ,nter denNt toch een Nans te maNen nu 5onaldo van 5eal Madrid naar Juventus is gegaan. 'e club uit Milaan hoopt dat Messi open staat voor een overstap nu ]ijn 3ortugese rivaal al de stap naar de Serie $ heeft gemaaNt.

Marco Tronchetti 3rovera, algemeen directeur van 3irelli, al jarenlang hoofd sponsor van ,nter, heeft de hoop uitgesproN­en dat Messi naar Milaan Nomt. Hij doet een oproep aan de Suning Holding Group, de eigenaar van ,nterna]ionale. ³,N hoop dat Suning, ]odra Financial Fair 3lay dit toestaat, een ge Zeldige aanNoop Nan doen. Messi" Hoe Nan je nee ]eg gen tegen Messi´, aldus 3rovera tegen de ,taliaanse sportNrant.

Mocht het daadZerNel­ijN tot een transfer van Messi naar ,nter Nomen, dan is 3irelli niet voornemens om bij te dragen aan het salaris van de $rgentijn, ]oals Fiat dat als sponsor van Juventus Zel doet bij 5onaldo. /aatstgenoe­mde maaNte reeds voor minimaal honderd miljoen euro de overstap naar /a Vecchia. Signoraen ]ette ]ijn handteNeni­ng onder een contract voor vier jaar. (VP) VO(T%$/ Mesut g]il heeft ooN in de politieN veel teZeeg gebracht met ]ijn besluit om te stoppen als internatio­nal van 'uitsland. %ondsNansel­ier $ngela MerNel en de TurNse president 5ecep Tayyip (rdogan hebben inmiddels gereageerd op het nieuZs. (rdogan is niet te spreNen over

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname