Times of Suriname

5RRQH\ ZDDUVFKXZW 0RXULQKR

-

VO(T%$/ Het verNopen van $nthony Martial ]ou een grote fout ]ijn van Manchester 8nited, stelt :ayne 5ooney. Manager Josp Mourinho ]ou volgens de (ngelse tabloids groen licht hebben gegeven voor een vertreN van de Franse aanvaller. 5ooney heeft de

jarige Frans internatio­nal hoog ]itten en denNt dat de µongelofel­ijNe¶ Martial in de toeNomst van grote Zaarde Nan ]ijn voor the 5ed 'evils. Martial NZam in het afgelopen sei]oen Zeinig aan spelen toe en hoefde onder Mourinho niet te reNenen op een vaste basisplaat­s. ,n de 3remier /eague verscheen hij in totaal achttien Neer aan de aftrap en hij Zas uiteindeli­jN in totaal dertig optredens goed voor ne gen doelpunten. 1aar verluidt ]ouden Chelsea en Tottenham Hotspur hem graag inlijven. Tegenover RMC liet 3hilippe /amboley, de ]aaNZaarnem­er van Martial, al opteNenen dat ]ijn clisnt open staat voor een nieuZ avontuur. 5ooney hoopt dat ]ijn e[ ploeggenoo­t op Old Trafford blijft.

³,N ben van mening dat Martial ongelofeli­jN veel po tentieel heeft´, ]egt 5ooney tegenover talkSPORT. ³Het is alleen de vraag hoe je het beste uit hem Zeet te halen. =oals iN $nthony Nen, denN iN dat Zan neer hij ]ijn potentieel Zaar maaNt, hij tot de beste spelers van de competitie behoort.´ Martial NZam tot dusver in totaal tot Zedstrijde­n voor Manchester 8nited en daarin scoorde hij Neer. Mede doordat hij het afgelopen sei ]oen niet regelmatig in actie NZam, Zerd hij niet opgeno men in de Franse :. selectie.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname