Times of Suriname

6DQp JHPRWLYHHU­G QD PLVORSHQ :.

-

92(7%$L - Lero\ 6anp gebruikt het mislopen van het :. met Duitsland als motivatie voor het komende seizoen bij 0anchester Cit\.

+et ontbreken van de -jarige vleugelaan­valler die een uitstekend seizoen -

kende Zas de grootste verrassing in de Duitse :.-selectie. %ondscoach -oachim L|Z koos op zijn plek voor %a\er Leverkusen­s -ulian %randt. +et betekende dat 6anp thuis vanaI de bank Die 0annschaIt al na de groepsIase uitgeschak­eld zag Zorden.

³+et Zas een schok. ,k Zas op dat moment teleurgest­eld en het Zas echt moeilijk in de eerste Zeek´ vertelt 6anp in gesprek met (ngelse media. ³-osep *uardiola had een gesprek met me nadat het gebeurde. :e spraken over alles en hoe mijn gemoedstoe­stand Zas. 1u kijken Ze geZoon vooruit.´

³,k Zilde geZoon heel sterk terugkomen. +et Zas een verrassing omdat ik dacht dat ik een goed seizoen had gespeeld. =oals ik al zei ik Zas teleurgest­eld en ik voel het nog steeds een beetje maar het is een nieuZ seizoen voor mij en ik kijk er naar uit. +et geeIt je motivatie. ,k ben heel blij Zetende dat ik beter kan Zorden. ,k maak natuurlijk nog steeds zoveel Iouten ik kan beter Zorden. ,k ben klaar om het te doen.´ 0anchester Cit\ pakte aIgelopen seizoen met overmacht de titel in de 3remier League. 6anp verZacht voor dit seizoen meer Zeerstand. *evraagd door Sky Sports Zaar hij de grootste dreiging vandaan ziet komen stelt de linkspoot ³,k denk Chelsea omdat zij een hele goede coach 0aurizio 6arri ... red. hebben gehaald.´

³$ls je hebt gezien hoe 1apoli vorig seizoen speelde het Zas echt heel aantrekkel­ijk en heel goed. :e hebben echt geleden tegen hen. =e zullen tijd nodig hebben om te Zennen aan zijn tactiek. =e kunnen een heel zZare tegenstand­er zijn. Liverpool ook ze hebben hele goede spelers gehaald. =e zouden volgend seizoen heel sterk kunnen zijn.´ (Goal)

 ??  ?? Leroy Sané gebruikt het mislopen van het WK met Duitsland als motivatie voor het komende seizoen bij Manchester City. (Foto: Nusport)
Leroy Sané gebruikt het mislopen van het WK met Duitsland als motivatie voor het komende seizoen bij Manchester City. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname