Times of Suriname

&DVLOODV QHHPW KHW RS YRRU .DULXV

-

92(7%$L - +et moet eens aIgelopen zijn met het getreiter van Loris .arius de tobbende doelman van Liverpool. Collega-keeper ,ker Casillas reageerde maandagavo­nd met een tirade op Twitter nadat de blunderend­e .arius er Zeer eens van langs kreeg op social media.

³+oudt deze aanval op .arius nog eens op" ,k noem hem maar er zijn nog zoveel andere keepers... (r zijn verdomme belangrijk­ere problemen in de Zereld Laat die jongen met rust +ij is ook een mens ´ briest de -jarige goalie van 3orto.

.arius ligt onder een vergrootgl­as sinds hij in de Champions League-finale in mei tegen Real 0adrid bij de doelpunten van .arim %enzema en *areth %ale gruZelijk in de Iout ging. +et zelIvertro­uZen van de Duitser liep in .iev een enorme deuk op. ,n de voorbereid­ing op een nieuZ seizoen blunderde .arius nog een aantal keer. 2ok maandag ging .arius niet vrijuit bij een doelpunt van -acob %ruun Larsen van %orussia Dortmund. :at volgde Zas een nieuZe storm van kritiek en leedvermaa­k op Twitter tot ergernis van Casillas. 2ok 0ohamed 6alah nam het op voor zijn ploeggenoo­t. ³%lijI sterk .arius dit is de beste spelers overkomen. 1egeer de µhaters¶´ tZitterde de (g\ptenaar.

.arius reageerde zelI met een bericht op Instagram ³$an degenen die er van genieten om anderen te zien Ialen oI lijden ik heb met je te doen. :at het ook is dat zoveel boosheid en haat teZeeg heeIt gebracht ik bid dat het voorbijgaa­t en goede dingen tot je komen.´ (AD.nl)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname