Times of Suriname

%D\HUQ EHWDDOW PLOMRHQHQ &DQDGHHV

-

92(7%$L - %a\ern 0nchen heeIt zich verzekerd van de diensten van $lphonso Davies. Dat bevestigt president 8li +oeness in gesprek met Sport 1.

De zeventienj­arige aanvaller gaat zijn ploeg 9ancouver :hitecaps verlaten voor de Duitse topclub. 1aar verluidt betaalt Der Rekordmeis­ter een transIerso­m van ruim tien miljoen euro om het talent te strikken. Davies gaat het seizoen aImaken bij 9ancouver :hitecaps en sluit zich in januari aan bij de eerste selectie van %a\ern.

De jongeling ondergaat binnenkort de medische keuring om de transIer rond te maken. De in *hana geboren Canadees die ook over een Liberiaans paspoort beschikt ruilde de (dmonton 6trikers drie jaar geleden in voor 9ancouver :hitecaps en had er nog een contract tot nieuZjaars­dag. 0et de komst van Davies heeIt %a\ern verschille­nde clubs in (uropa aIgetroeId. De Toronto Sun meldde tZee Zeken geleden nog dat de zesvoudig $-internatio­nal ook in beeld is bij onder meer Real 0adrid 0anchester 8nited Liverpool pn 369. De linkspoot scoorde tot dusverre zeven keer in Zedstrijde­n voor 9ancouver :hitecaps. De (uropese clubs aasden op de jongeling sinds zijn uitmuntend­e prestaties op de *old Cup vorig jaar. Daarin nam de destijds zestienjar­ige de Canadese nationale ploeg op sleeptouZ.

Davies zou aIgelopen december drie Zeken op proeI gaan bij 0anchester 8nited maar 9ancouver :hitecaps Zilde uiteindeli­jk toch niet meeZerken. Davies die vooral als linksbuite­n Zordt gebruikt staat bekend om zijn snelheid gecombinee­rd met de kZaliteit om verdediger­s op het verkeerde been te zetten zo luidt het oordeel van verschille­nde lokale media. (Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname