Times of Suriname

'RGH HQ ]ZDDUJHZRQG­HQ ELM YHUNHHUVRQ­JHOXN

-

PA5A0A5,B2 - -ackson :ee :ee is gisterocht­end omgekomen bij een verkeerson­geluk op de weg naar Atjoni in het district Brokopondo. Hij is de ste verkeersdo­de voor dit jaar. Hij zat als mede-inzittende samen met twee anderen in een wagen. De bestuurder Damian ) ( ) en een andere mede-inzittende Shivaro A ( ) raakten zwaargewon­d en waren niet aanspreekb­aar. =ij moesten met de ambulance worden vervoerd voor medische behandelin­g.

De bestuurder Damian ) reed vermoedeli­jk met hoge snel heid en verloor ter hoogte van kilometer de macht over het stuur. De auto raakte van de weg sloeg over de koS en vloog daarna in brand. :ee :ee overleed ter Slaat se. =ijn ontzielde lichaam is na afstemming met het 2Sen baar 0inisterie in beslag ge nomen voor een gerechte lijke lijkschouw­ing. 8it het onderzoek blijkt dat Damien ) niet in het bezit is van een rijbewijs.

%randweervo­orlichter 2lton 3inas zegt aan de krant dat de brandweer van %rowns weg de melding van het ver keersongev­al oS de weg naar $tjoni omstreeks . uur kreeg. De brandweerl­ieden waren om . uur ter Slaat se. Daar troffen zij een grijze wagen in lichterlaa­ie aan. 3i nas zegt dat het voertuig eerst over de koS sloeg en daarna vlam vatte. ,n het voertuig bevonden zich drie inzitten den van wie twee door om standers zijn gered. (en van de inzittende­n raakte bekneld en kwam om in de vlammen zee. De brandweerv­oorlich ter zegt dat zijn collega¶s bij het verkoolde lijk kwamen met behulS van een sSreider en een schaar. De brand was om . uur onder controle.

WJ

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname