Times of Suriname

19% EXV YRRU EH]RHNHUV 5.= HQ µV /DQGV +RVSLWDDO

-

PA5A0A5,B2 - VanaI maandag zullen bezoekers van µs /ands Hospitaal en het St Vincentius =iekenhuis (5.=) gebruik kunnen maken van een speciale busdienst van het Nationaal Vervoer BedrijI (NVB). Dit zegt Nicolaas Prisierie hooId 2peratione­le Dienst van het NVB.

+et gaat om een SilotSroje­ct en er is gekozen voor deze twee ziekenhuiz­en omdat er grote behoefte was aan een lantibus die rechtstree­ks naar de ziekenhuiz­en rijdt. 3risie rie benadrukt dat de bus be stemd is voor bezoekers van deze twee ziekenhuiz­en. De bus zal van . uur tot . uur rijden. De bus zal vanuit de +eiligenweg vertrekken richting µs /ands +osSitaal en daarna het 5.= aandoen. Dit tijdstiS is vastgestel­d aan de hand van de bezoektijd­en van de ziekenhuiz­en. :anneer de Sassagiers zijn afgezet keert de bus terug naar de eindhalte om anderen oS te halen.

Deze dienst zal ook verleend worden aan Sersonen die na werktijd de ziekenhuiz­en wil len bezoeken. De bus zal dan beschikbaa­r zijn van . tot . uur. 2S de vraag of Sassagiers dan een aSarte in staSkaart moeten koSen zegt 3risierie dat de mensen geen e[tra onkosten hoeven te maken. =oals het er nu voor staat kooSt men het gebrui kelijke instaSkaar­tje van het 19% voor 65D cent. 9olgens 3risierie zou het 19% voor elk ziekenhuis een bus moeten inzetten. +et gaat om honderden Sassagiers die dagelijks vervoerd moeten worden. $an het eind van dit SilotSroje­ct wordt beoordeeld of uitbreidin­g van de dienst naar andere ziekenhuiz­en wenselijk is.

MW

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname