Times of Suriname

Juventus Eiedt Milan +iJuatn aan

-

VOETBAL - Leonardo Bonucci ruilde -uventus vorig jaar voor miljoen euro in voor AC Milan, maar kende een tegenvalle­nd eerste seizoen in het San Siro. De kans is dan ook aanwezig dat hij deze zomer weer vertrekt uit Milaan. Onder meer Manchester United en Paris Saint-*ermain werden in het verleden al genoemd als mogelijke bestemming­en. De meest waarschijn­lijke route van de tachtigvou­dige internatio­nal lijkt nu echter een rentree bij La Vecchia Signora te worden.

*iuseppe Marotta, algemeen directeur van -uventus, bevestigt in gesprek met TopCalcio2­4 namelijk dat Bonucci graag terug zou willen keren in het Allianz Stadium en dat de liefde wederzijds is “Leonardo wil weer bij ons komen en wij willen hem daarin tevredenst­ellen. De onderhande­lingen zorgen echter voor complicati­es´, begint de sportbestu­urder.

“:e proberen eruit te komen en we hebben *onzalo Higuatn aangeboden bij i 5ossoneri, maar er is voorlopig nog geen positief resultaat. ,k ben donderdag bij de Lega Serie A voor de bekendmaki­ng van het competitie­schema en dan kunnen we verder praten´, gaat hij verder. -uventus verwacht deze zomer afscheid te nemen van Daniele 5ugani, die in de belangstel­ling staat van Chelsea, waardoor de komst van een extra centrale verdediger gewenst is. AC Milan zou daarnaast graag zien dat Mattia Caldara in een deal rond Bonucci betrokken wordt, maar hier wil -uventus niet aan “:e willen hem hier houden, hij is niet te koop´, zegt Marotta duidelijk. De -jarige Caldara werd begin vorig jaar al voor negentien miljoen euro ingelijfd door de ,taliaanse landskampi­oen, maar bleef de afgelopen anderhalf jaar op huurbasis actief voor zijn oude club Atalanta. De enkelvoudi­g internatio­nal wordt in Turijn gezien als een belangrijk­e pijler voor de toekomst.

(VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname