Times of Suriname

Man United meldt zich officieel voor doelZit

-

VOETBAL - Manchester United heeft zich officieel gemeld bij Leicester City, zo meldde Sky Sports gistermidd­ag. De Engelse grootmacht heeft het voorzien op verdediger Harry Maguire, die op het afgelopen :K op velen indruk heeft gemaakt. 1aar verluidt zijn the 5ed Devils bereid om miljoen euro te betalen om de stopper over te nemen.

Maguire, die zes wedstrijde­n in actie kwam op het toernooi in 5usland, maakte vorig jaar zomer voor , miljoen euro de overstap van Hull City naar Leicester. Hij speelde duels voor de Premier Leagueclub en daarin was hij goed voor twee doelpunten en drie assists. Eerder kwam Maguire uit voor :igan Athletic, Sheffield United en Barnsley. United wil werk maken van de komst van de verdediger, maar de eigenaren van Leicester zien een vertrek van Maguire niet zitten, zeker omdat 5iyad Mahrez, een andere belangrijk­e kracht van the )oxes, is getransfer­eerd naar Manchester City. 1aar verluidt wil Leicester deze transferwi­ndow absoluut niet meewerken aan een transfer van de Engelsman.

Maguire, die momenteel nog op vakantie is, zou zelf graag de overstap naar de ploeg van -osp Mourinho willen maken. De stopper ligt momenteel tot medio vast in het King Power Stadium. Eerder meldden verschille­nde Engelse media dat er aan een transferso­m van rond de miljoen euro werd gedacht, maar Sky Sports claimt dat Unitred rekening houdt met een deal van miljoen.

(VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname