Times of Suriname

+aukes nieuZe Yoor]itter S$R.

-

5$//< 'LHJR &KLQ $ 6HQ KHHIW ]LMQ YRRU]LWWHUVKDPH­U RYHUGUDJHQ DDQ +HOPXW +DXNHV GLH JHNR]HQ LV WRW YRRU]LWWHU YDQ GH 6XULQDDPVH $XWR 5DOO\ .OXE +LM ]DO YRRU HHQ MDDU OHLGLQJ KHEEHQ YDQ GH RUJDQLVDWL­H ZDDU -DQH +DUNLVRHQ GH RQGHUYRRU]LWWHU LV

+aukes zegt dat het de bedoe ling is om de zaak verder te profession­aliseren waardoor meer personen gemotiveer­d worden om aan deze tak van sport te doen. 'e voorzitter wil dit doen door de rall\¶s leuk te houden en verder dat de rijders een rall\ gaan zien als ontspannin­g. +ij weet dat het een moeilijke taak zal worden om nieuwe rijders binnen te halen, maar zegt dat hij een gemotiveer­d team heeft.

Statutair is het bestuur voor een jaar gekozen en +aukes weet dat binnen een jaar de geplande doelen wel haalbaar zijn, vooral met het team dat hij achter zich heeft. +aukes is al twintig jaar als lid ver bonden aan de S$R. en heeft in verschille­nde com missies en besturen gezeten. +ierdoor kent hij de klappen van de zweep.

+aukes zegt verder dat door de financiële omstandigh­e den het moeilijk wordt voor enkele deelnemers om deel te nemen aan de georganise­erde rall\. 'e nieuwe voorzitter zegt dat zijn bestuur er al les aan zal doen om sponso ren aan te trekken. +ierdoor kan het inschrijfg­eld zo laag mogelijk gehouden worden. ³$ls er meer sponsoren zijn, zal het inschrijfg­eld laag zijn, maar het kan ook an ders om´, geeft de nieuwe voorzitter toe. 7ot slot geeft +aukes aan dat de huidige rall\rijders niet snel gede motiveerd moeten zijn, want waar mensen werken, zullen er fouten gemaakt worden. ³:ij als S$R. familie moe ten een eenheid vormen en in zijn totaliteit als team terug komen´, geeft hij aan. 'e overige leden van het bestuur zijn :add\ Sowma (penningmee­ster), -oeri /ieuw (secretaris), $nne *reet 'ilweg (tweede se cretaris), *erard Roemer (commissari­s materiaal), $: Brakke (commissa ris begeleidin­g), (duard van /eeuwen (commissari­s postbemann­ing) en 9iresh 'harmlal (commissari­s alge meen).

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname