Times of Suriname

1otch en 1ishan¶ Yoor de tZeede keer geprogramm­eerd

-

92(7B$/ ± Na weken onderhande­len en een keer uitstellen, zal zaterdag de opnieuw geplande eer stedivisie­wedstrijd van de Surinaamse 9oetbal Bond (S9B) tussen Notch en Nishan¶ gespeeld worden in het Ronnie Brunswijks­tadion. 'it heeft de S9B gisteren bekendge maakt.

'eze ontmoeting is heel cru ciaal gezien het semikampi oenschap van de eerste divi sie op het spel staat. Notch heeft samen met 7ransvaal

punten en de teams staan op de tweede plaats. $ls Notch minimaal een gelijk spel uit de ontmoeting haalt, dan wordt het semikampio­en. 0ocht Notch de ontmoeting verliezen, dan zal er conform artikel lid van het hui dige competitie­reglement een beslissing­swedstrijd gespeeld worden om het semikampio­enschap tegen 7ransvaal.

2p juni nam Notch in het Ronnie Brunswijks­tadion het op tegen hekkenslui­ter Nishan¶ en verloor het duel met 3 . +ierdoor verspeelde Notch zijn kansen om het semikampio­enschap te pak ken op de laatste speeldag. Notch tekende daarna protest aan tegen het meespelen van C\rillio I-slo en -onas 9iagra bij Nishan¶ . 'e vereniging van 0oengo was van menig dat de twee 8 spelers van Nishan¶ niet gerechtigd waren om te spelen, omdat de 8 selectie van Nishan¶ zich had teruggetro­kken uit de S9B jeugdcompe­titie. Notch haalde bakzeil en de S9B plande op juli de be slissingsw­edstrijd om het se mikampioen­schap. Notch liet het niet daarbij liggen en te kende hoger beroep aan en de ontmoeting tussen 7ransvaal en Notch werd uitgesteld. Bij de hogerberoe­pzaak werd Notch in het gelijk gesteld. +ierna werd de ontmoeting weer op programma gezet voor juli, maar weer ging die niet door. Nishan¶ , Notch en de S9B waren overeengek­omen dat de S9B en Notch de reiskosten zou den dekken, maar Notch liet het toen afweten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname