Times of Suriname

0anchester 8nited Yerslaat $& 0ilan na straIschop­pen

-

92(7B$/ 0anchester 8nited is met een overwin ning aan het toernooi om de Internatio­nal Champions Cup begonnen. +et duel met $C 0ilan in 3asadena eindigde in de reguliere speeltijd in , waarna een strafschop­penreeks uitsluit sel moest bieden. In een serie van liefst penalt\¶s stapte het team van -osp 0ourinho uiteindeli­jk als winnaar van het veld .

'e start van 8nited in de Rose Bowl mocht er zijn. Na twaalf minuten spelen brak $le[is Sinchez de ban na een heerlijke bal van -uan 0ata werkte de Chileen het leer achter keeper *ianluigi 'onnarumma. 'rie minuten later keek 0ourinho gefrus treerd toe hoe de Italianen de op het scorebord zet ten. (en bal van /eonardo Bonucci werd door Suso ver zilverd, waardoor de stand in Californië weer gelijk was. In het restant van de wed strijd hielden de teams elkaar in evenwicht, met kansen over en weer $le[is scoorde bijna direct uit een corner en een volle\, terwijl -oel 3ereira een inzet van inval ler )abio Borini zes minuten voor tijd tegen de paal tikte. 'e teams van 0ourinho en *ennaro *attuso moesten zich zodoende opmaken voor een strafschop­penserie.

$an -osp 0anuel Reina lag het niet hij keerde liefst drie strafschop­pen op rij, onder meer van collega 3ereira, waarna 0ilan tot tweemaal verzuimde om de beslissen de strafschop te verzilvere­n. )ranck .essie was uiteinde lijk de definitiev­e schlemiel. 'e inzet van de middenvel der ging over, waarna 8nited na strafschop­pen mocht juichen. (VI)

 ??  ?? Alexis Sánchez van Manchester United schiet het leder richting het doel. (Foto: AD)
Alexis Sánchez van Manchester United schiet het leder richting het doel. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname