Times of Suriname

9an %UonFNKoUVt teYUeden oYeU aanZinVt

-

92(7%$/ )e\enoord slaagde er afgelopen week in om -ord\ Clasie te huren van 6outhampto­n waardoor de middenveld­er na drie jaar afwezighei­d terugkeert in 'e Kuip. =ondag speelden de 5otterdamm­ers in eigen huis een oefenwedst­rijd te gen /evante en de zeventien voudig 2ranje internatio­nal begon meteen in de basis te gen de 6panjaarde­n. 7rainer *iovanni van %ronckhorst was na afloop van de wed strijd tevreden met de presta tie van de nieuwkomer.

³,k weet wat hij kan bren gen het tempo dat hij met zijn passing kan maken. 'aardoor komen we een aantal keer heel makkelijk van achter naar voor´ rea geert de oefenmeest­er na de

overwinnin­g voor de ca mera¶s van FOX Sports. ³,n de eindfase waren we dan niet vast genoeg. -e moet een aantal keer gewoon je geluk zoeken. (en aantal spelers hebben een goede trap daar maken we in de tweede helft veel beter gebruik van.´ Clasie kwam de afgelopen seizoenen in (ngeland en op huurbasis bij Club %rugge weinig aan spelen toe en hoopt nu bij zijn oude club het µplezier weer te hervin den¶ ³2ver het algemeen ging het goed vandaag een aantal momentjes was ik te slordig. ,k heb alle vertrou wen dat ik het snel ga op pikken mijn ritme terug ga krijgen en het plezier terug ga vinden in het voetbal. 'an hoop ik dat ik snel mijn ni veau weer kan halen´ legt hij uit.

1aast Clasie versterkte )e\enoord zich deze zomer ook met <assin $\oub en /uis 6inisterra terwijl onder meer aanvoerder Karim (l $hmadi en %ilal %asaoikoglu de deur achter zich dicht trok ken. 9an %ronckhorst weet dat er in de laatste weken van de transferpe­riode nog spe lers zouden kunnen vertrek ken ³,k maak me daar niet druk over je weet hoe het gaat in het voetbal. :e weten wat er eventueel kan gebeu ren en wat er ook gebeurt we zullen er goed mee omgaan.´ 'at in (ngeland de transfer markt eerder op slot gaat is volgens de trainer een goede zaak ³$ls er in de (ngelse markt nog veel beweging zit gaat het in de rest van (uropa ook lopen. 'aarom is het goed dat deze op augustus sluit.´ (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname