Times of Suriname

.loSS looIt 6KaTiUi na ZeUeldJoal

-

92(7%$/ /iverpool was zaterdag in 0iami met te sterk voor een % keus van 0anchester 8nited. -rgen Klopp kon niet anders dan tevreden zijn over de inbreng van de officieus debuterend­e ;herdan 6haTiri die de van 'aniel 6turridge voorbe reidde en vervolgens met een schitteren­de omhaal de eind stand bepaalde. ³-a het was goed natuurlijk. 'it is niet normaal na pas vier dagen bij de club je zy aanpassen aan onze speelstijl´ beaamde Klopp na afloop.

³:e wilden 6haTiri een beetje helpen met zijn positie dat het niet te moeilijk voor hem zou zijn. +ij kreeg veel vrij heid en mocht offensief zijn gang gaan en ook achter lan ge ballen aangaan. 'at is wat hij specifiek bij de goal van 6turridge deed. +ij deed het beter dan ik verwachtte als ik eerlijk ben´ erkende Klopp. ³,k denk dat het vandaag een wedstrijd was waarin het voor iedereen makkelijk was om in te komen. :e speelden ruim negentig minuten lang goed voetbal op een ondergrond die voor beide teams zeer moei lijk was.´ ³:e speelden simpel en snel continu in beweging. 'at was goed. 1a de nederlaag tegen %orussia 'ortmund had ik geen goed gevoel´ vervolg de de 'uitser. ³0aar ik wist dat ik het niet groter moest maken dan het was. +et was een oefenduel. $ls je fouten maakt verlies je. 'at is niet anders en als je ervan leert is het okp. 9andaag hebben we gewonnen maar gaan we het ook niet groter maken dan het is.´

Klopp is onder de indruk van de geldingsdr­ang van 6haTiri. ³2p het moment dat hij zijn contract bij ons onderteken­de wilde hij meteen blijven en meetrainen. ,k denk dat het een week was nadat hij klaar was op het :K ,k zei µ1ee nee nee *a.¶ +ij is een paar dagen geleden aan de selectie toegevoegd en verheugt zich ontzettend op datgene wat komen gaat. 'e transfer is een zeer goed moment in zijn loopbaan net als zijn trans fers naar %a\ern 0nchen ,nternazion­ale en 6toke Cit\. 'at zijn belangrijk­e momen ten en nu kan hij opnieuw met een paar zeer goede voetbal lers samenspele­n.´ (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname